aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ανόρθωση: Ετοιμάζει γερό μπάσιμο στο μπάσκετ

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Η φόρα με την οποία μπήκε (ή, καλύτερα, επανήλθε) στον καλαθοσφαιρικό χώρο η Ανόρθωση δεν θα περιορισθεί μόνο στα τμήματα υποδομής και ανάπτυξης. Το πλάνο είναι πιο μακροπρόθεσμο και περιλαμβάνει και ανδρικό τμήμα.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες μας, οι κυανόλευκοι έθεσαν στόχο όπως μέχρι το 2020 δημιουργήσουν ομάδα που όχι απλώς θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας, αλλά θα έχει και πρωταγωνιστικό ρόλο. Σύμφωνα με το καταστατικό, η Ανόρθωση έχει δικαίωμα να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας λόγω του ξεριζωμού του ’74

Επιστρέφουμε όμως στις πληροφορίες που έχουμε. Στην Ανόρθωση λοιπόν έχει καταστρωθεί ένα πλάνο και, σύμφωνα με αυτό, μέχρι το 2020, μέσα από τα παιδιά που προπονούνται τώρα στην ομάδα, θα αναδειχθούν κάποιοι παίκτες που θα είναι σε θέση να στελεχώσουν μιαν ικανή ομάδα. Αλλά δεν θα είναι μόνοι. Αυτό καθώς, σύμφωνα πάντα με τις πηγές μας, παρακολουθούνται είκοσι παίκτες ηλικίας 18 με 21 ετών, που αγωνίζονται είτε στην Κύπρο είτε στο εξωτερικό, και όταν φτάσει η ώρα θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθούν.

Η δραστηριοποίηση της Ανόρθωσης όμως δεν θα περιοριστεί σε αυτό. Σύμφωνα με το πλάνο που υπάρχει, μέχρι την αγωνιστική περίοδο 2017-18 θα δημιουργηθεί ομάδα που θα μετάσχει στο πρωτάθλημα νεανίδων, αλλά και ομάδα που θα αγωνίζεται στο γυναικείο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ