aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση/Εθνικός: Χρήματα και παίκτες για Mάριο Ηλία, αρνητική η Άχνα

Ανόρθωση/Εθνικός: Χρήματα και παίκτες για Mάριο Ηλία, αρνητική η Άχνα

Αρνητικές είναι οι ενδείξεις για μετεγγραφή του Μάριου Ηλία στην Ανόρθωση. Η ομάδα της Αμμοχώστου προσέγγισε τον Εθνικό Άχνας για την απόκτηση του διεθνούς επιθετικού, ο οποίος πήρε φανέλα βασικού στο παιχνίδι της Εθνικής Κύπρου με το Μαυροβούνιο, όμως με τα υφιστάμενα δεδομένα οι πιθανότητες για να μετακομίσει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο 24χρονος ποδοσφαιριστής είναι λιγοστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα της Αμμοχώστου ήταν διατεθειμένη να πληρώσει ένα ποσό κοντά στις 30.000 ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, ενώ η προσφορά της περιελάμβανε και παραχώρηση ποδοσφαιριστών.

Στον Εθνικό είναι αρκετά επιφυλακτικοί, καθώς δεν επιθυμούν να χάσουν τον ποδοσφαιριστή στην εκπνοή της μετεγγραφικής περιόδου, ενώ ούτε η πρόταση της Ανόρθωσης δελεάζει οικονομικά. Οι επόμενες μέρες θα δείξουν εάν θα διαφοροποιηθεί το σκηνικό, αφού η επιθυμία της «Κυρίας» για απόκτηση επιθετικού Κύπριου ή ξένου για τον Κατάλογο Β είναι δεδομένη, ενώ ούτε η διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι αποτρεπτική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ