aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση/Εθνικός Άχνας: Δεν το βάζει κάτω για Ηλία, προχώρησε σε νέα πρόταση!

Ανόρθωση/Εθνικός Άχνας: Δεν το βάζει κάτω για Ηλία, προχώρησε σε νέα πρόταση!

Δεν το… βάζει κάτω μετά το πρώτο «όχι» του Εθνικού η Ανόρθωση. Η ομάδα της Αμμοχώστου προχώρησε σε πρόταση για απόκτηση του Μάριου Ηλία, ωστόσο οι Αχνιώτες απάντησαν αρνητικά καθώς έκριναν την πρόταση της «Κυρίας» πολύ χαμηλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα της Αμμοχώστου ήταν διατεθειμένη να πληρώσει ένα ποσό κοντά στις 30.000 ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, ενώ η προσφορά της περιελάμβανε και παραχώρηση ποδοσφαιριστών. Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που προκύπτουν από το στρατόπεδο της Ανόρθωσης, η διοίκηση της «Κυρίας» κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στον Εθνικό, καθώς θέλει να εντάξει στο ρόστερ της τον 24χρονο εξτρέμ.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια άναψε το πράσινο φως για απόκτηση του, ωστόσο ο Ηλία αποτελεί σημαντικό περιουσιακό στοιχείο των Αχνιωτών που αποδεικνύονται σκληροί διαπραγματευτές. Πλέον, η ομάδα της Αμμοχώστου αναμένει την απάντηση του Κίκη Φιλίππου και των συνεργατών του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ