aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Έριξε «δίχτυα» για Αλφόνσο Παστόρ

Ανόρθωση: Έριξε «δίχτυα» για Αλφόνσο Παστόρ

Στο «παζάρι» για απόκτηση τερματοφύλακα βγήκε η Ανόρθωση μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Νεόφυτου Μιχαήλ. Το ιδανικό σενάριο για την ομάδα προγραμματισμού της «Κυρίας» θα είναι εξεύρεση τερματοφύλακα καταλόγου Β, καθώς για την ώρα υπάρχουν 16 ξένοι/κοινοτικοί στο ρόστερ και υπάρχει πρόθεση απόκτησης επιτελικού μέσου με έφεση στο σκοράρισμα.

Σύμφωνα λοιπόν με την ιστοσελίδα sevilla.besoccer.com η ομάδα της Αμμοχώστου έριξε «δίχτυα» για τον Ισπανό, Αλφόνσο Παστόρ. Πρόκειται για 21χρονο πορτιέρε, ο οποίος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της Σεβίλλης και την τελευταία τριετία υπερασπίστηκε την εστία της δεύτερης ομάδας των Ανδαλουσιανών.

Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ, η Σεβίλλη αποφάσισε να παραχωρήσει τον ύψους 1.90μ. τερματοφύλακα ως δανεικό, ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής σε επίπεδο ανδρών και προκύπτει ενδιαφέρον από αρκετούς συλλόγους. Πέραν της Ανόρθωσης κτύπησαν την πόρτα της Σεβίλλης η Σεντ Ετιέν και η Κόμο του Νικόλα Ιωάννου.

Ο Παστόρ αγωνίστηκε δύο φορές την εστία της πρώτης ομάδας της Σεβίλλης. Συγκεκριμένα, στις 2 Δεκεμβρίου του 2020 υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας του στην ήττα με 0-4 από την Τσέλσι για το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στις 16 Ιανουαρίου 2022 έπαιξε στην ήττα με 1-2 από τη Ρεάλ Μπετίς για το κύπελλο Ισπανίας. Πάντως, τονίζεται πως ούτε ο νεαρός τερματοφύλακας, ούτε η ισπανική ομάδα βιάζονται, καθώς θέλουν να καταλήξουν στον καλύτερο δυνατό προορισμό ώστε να συνεχίσει να εξελίσσεται.

Untitled 1

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ