aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Έρχονται νέες ανακοινώσεις παικτών!

Ανόρθωση: Έρχονται νέες ανακοινώσεις παικτών!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η βδομάδα που διανύουμε αναμένεται να φέρει και νέες εξελίξεις στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης. Ήδη, η ομάδα της Αμμοχώστου έχει ανακοινώσει τους Βασιλακάκη, Γκαλίτσιο και Σελίν, ενώ υπάρχουν συμφωνίες με τέσσερις ακόμη ποδοσφαιριστές και κάποιοι εξ αυτών αναμένεται να ανακοινωθούν ακόμη και εντός της βδομάδας. Οκριασβίλι (φωτό), Λόρια και Βγκορτς είναι συμφωνημένοι και κάποιοι θα έρθουν μέσα στις επόμενες μέρες στο νησί μας για να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθούν.

Ο Ρενάτο Μαργκάσα θα επιστρέψει στην Κύπρο την Τετάρτη, αφού ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική μας ομάδα. Έχει συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση της Ανόρθωσης και το μόνο που μένει είναι να καταβληθεί η ρήτρα των 50.000 ευρώ στη Νέα Σαλαμίνα και ακολούθως να κληθεί ο ποδοσφαιριστής για υπογραφές. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι ενημερωμένοι από τη διοίκηση της «Κυρίας» ότι μέσα στην βδομάδα θα καταβάλουν το ποσό για να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή που θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δυο χρόνων.

Διαβάστε επίσης: Χατζηβασίλης: «Στην Ανόρθωση για τίτλους» (vids)

Απ’ εκεί και πέρα o Γιάννης Χατζηβασίλης υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Αμμοχώστου και θα ενισχύσει την «Κυρία» τη νέα σεζόν. Είναι ένας εργατικός και αφοσιωμένος ποδοσφαιριστής και ο Τιμούρ Κετσπάγια θεωρεί ότι μπορεί να αποτελέσει μία καλή επιλογή για τον πάγκο, ενώ αν δείξει ότι αξίζει να είναι και βασικός, τότε ο Γεωργιανός τεχνικός δεν θα διστάσει να του δώσει ακόμη και φανέλα βασικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ