aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Έρχεται ο πρώτος για υπογραφές!

Ανόρθωση: Έρχεται ο πρώτος για υπογραφές!

Πρωτάθλημα τέλος, αρχίζουν οι ανακοινώσεις! Ο Τιμούρ Κετσπάγια μπορεί να ανακοινώθηκε προ ημερών από το Δ.Σ. της «Κυρίας» ωστόσο είχε αρχίσει το ψάξιμο για ποιοτικούς ποδοσφαιριστές από πολύ νωρίτερα. Υπενθυμίζουμε πως η ομάδα της Αμμοχώστου έχει συμφωνήσει ήδη με τους Λόρια (τερματοφύλακας), Βγκορτς (κεντρικός αμυντικός), και Οκριασβίλι (επιτελικός μέσος και ακραίος επιθετικός), όπως επίσης και τον Γιώργο Γκαλίτσιο (δεξιός μπακ).

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Φεύγουν εννέα, αρχίζει το ξεκαθάρισμα ο Κετσπάγια

Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο τελευταίος αναμένεται στο νησί μας εντός της ημέρας ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια θα βάλει και την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του πρόσφερε η Ανόρθωση. Ο Γκαλίτσιος μένει ελεύθερος από την Μουσκρόν και μετά από οκτώ σεζόν θέλησε να αποχωρήσει από το Βέλγιο.

Έτσι εντός των επόμενων 24ωρών και αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα ανακοινωθεί η πρώτη μετεγγραφή της «Κυρίας» για τη σεζόν 2019-20. Όσον αφορά τους υπόλοιπους παίκτες, θα διευθετηθεί η κάθοδος τους στο νησί μας στο προσεχές διάστημα, ενώ ο Γεωργιανός τεχνικός συνεχίζει να ψάχνει ποδοσφαιριστές ώστε να καλύψει τις θέσεις που επιθυμεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ