aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Έρχεται για να κάνει… πανικό!

Ανόρθωση: Έρχεται για να κάνει… πανικό!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Όλο και πιο κοντά στην παραμονή του στην Ανόρθωση βρίσκεται ο Μίχαλ Γκιουρίς. Οι ενδείξεις και τα μηνύματα που λαμβάνει η διοίκηση της «Κυρίας» γέρνουν προς παραμονή του ποδοσφαιριστή στην ομάδα, καθώς και οι Ρώσοι πολύ πιθανό μέσα στα επόμενα 24ωρα να απαντήσουν θετικά στην πρόταση που έχουν από την ομάδα της Αμμοχώστου.

Ο Γκιουρίς με την παρουσία του στο δεύτερο μισό του περσινού πρωταθλήματος, έχει δείξει και έχει αποδείξει τι μπορεί να κάνει και να δώσει στην Ανόρθωση. Μάλιστα, με απόκτηση του Κατσιαράβα, η Ανόρθωση θα αποκτήσει ξεχωριστή δυναμική στην επιθετική γραμμή. Θ αποκτήσει μεγαλύτερο κύρος και σίγουρα η προοπτική που θα δημιουργηθεί είναι τεράστια.

Όσον αφορά στην περίπτωση Κατσιαράβα φαίνεται ότι στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή έχει τεθεί ρήτρα ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ! Κάτι που λέγεται ότι ζήτησε ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Μαμούκα Τζούκελι και στην Ανόρθωση δεν είχαν πρόβλημα να βάλουν μία τέτοια ρήτρα.

Άλλωστε, αν πωληθεί ο Γεωργιανός θα επωφεληθούν όλες οι πλευρές. Ο Μαμούκα φημολογείται ότι ετοιμάζεται να κάνει άλλη μία συνεργασία με την Ανόρθωση, φέρνοντας στην ομάδα άλλο έναν ποδοσφαιριστή αξίας.

Διαβάστε επίσης: Στην Κύπρο για δοκιμαστικά ο Μικελτάντζε

Οι διασυνδέσεις που έχει ο συγκεκριμένος μάνατζερ είναι αρκετά δυνατές και γι’ αυτό ο Αντρέας Παντελή πιστεύει ότι, αν «χτίσει» μαζί του μία πολύ καλή συνεργασία θα είναι κάτι που θα επιφέρει σημαντικά οφέλη για τον σύλλογο. Έτσι, με τα δεδομένα που δημιουργούνται δεν αποκλείεται Μαμούκα και Ανόρθωση να συνεργαστούν ξανά και μάλιστα πολύ σύντομα.

Θυμίζουμε ότι ο Μαμούκα έκανε και κάποιες επαφές με την Όρενμπουργκ για να «τρέξουν» οι διαδικασίες με τον Γκιουρίς αφού και στη Ρωσία έχει πολύ «δυνατές» γνωριμίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ