aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Επιβεβαίωση από Χριστοφόρου για «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Ανόρθωση: Επιβεβαίωση από Χριστοφόρου για «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Μιλώντας σήμερα στον Σούπερ Σπορ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, που θέλουν τον Ευγένιο Χαμπουλλά να ετοιμάζει μελέτη για την ΟΥΕΦΑ με σκοπό να διασαφηνιστεί κατά πόσο είναι εφικτό να πάρει «προαγωγή» σε κατηγορία 4 το «Αντώνης Παπαδόπουλος»:

«Είναι αλήθεια πως αυτό το ζήτημα έγινε μείζον θέμα ανάμεσα στους οπαδούς μας. Καταλαβαίνω γιατί τα συζητά ο κόσμος, ειπώθηκε μια άποψη από τον πρόεδρο όμως καλό είναι να διευκρινίσουμε κάποια πράγματα. Ο πρόεδρος εκφράστηκε ότι πρέπει να εξαντληθούν οι πιθανότητες να πάρει Κατηγορία 4 το “Αντώνης Παπαδόπουλος”. Η ερώτηση αυτό αφορούσε. Τι δεδομένη στιγμή είναι σε εξέλιξη μελέτη και έπεται ταξίδι του προέδρου στα γραφεία της ΟΥΕΦΑ για να μας τεθούν συγκεκριμένες οδηγίες για να γνωρίζουμε τι χρειάζεται και πως μπορεί να γίνει αυτό που θα μας πουν πάντα σε συνεννόηση με τους αρχιτέκτονες. Το συγκεκριμένο ζήτημα. Αλλαγής της έδρας, είναι μέσα στα ειδικά θέματα που δεν μπορεί από μόνη της η Εταιρεία να πάρει αποφάσεις αλλά είναι θέμα που πρέπει να περάσει από τη ΓΣ του Σωματείο. Αυτά τα λέω διευκρινιστικά για να γνωρίζει ο κόσμος να μην περιμένει ότι σε δύο μήνες θα ανακοινώσουμε νέο γήπεδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ