aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Επιβεβαίωσε τον Κετσπάγια

Ανόρθωση: Επιβεβαίωσε τον Κετσπάγια

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Όταν στην παρουσίασή του ο Τιμούρ Κετσπάγια μιλούσε για έναν και μοναδικό στόχο για την Ανόρθωση, που είναι η κατάκτηση του τίτλου, λίγοι πίστεψαν ότι αυτά που έλεγε τα εννοούσε και τα πίστευε στον απόλυτο βαθμό. Έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού την περσινή κατάσταση αλλά και την ομάδα που είχε αναλάβει, είναι λογικό πολλοί να αμφέβαλλαν αν μπορεί η φετινή Ανόρθωση να πάει για τίτλο. Ο Τιμούρ Κετσπάγια όμως είναι γεννημένος νικητής και το έδειξε για μία ακόμη φορά. Κατάφερε να φτιάξει μία ομάδα ικανή να κερδίσει οποιονδήποτε. Η νίκη επί του ΑΠΟΕΛ απλά επιβεβαίωσε τον ίδιο τον Κετσπάγια. Ότι η Ανόρθωση μπορεί να πάει για τίτλο.

Ότι έχει τα φόντα να φθάσει μέχρι το τέλος και να παλέψει για το πρωτάθλημα. Αν θα το πάρει ή όχι είναι κάτι ξεχωριστό. Θα το παλέψει όμως και δείχνει ότι μπορεί να αντέξει κι ας είμαστε ακόμη στα μέσα του πρωταθλήματος. Ο δρόμος είναι μακρύς και η Ανόρθωση έχει τις βάσεις να τον διαβεί. Απέναντι στον ΑΠΟΕΛ παρουσιάστηκε σωστά διαβασμένη και αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά οι αριθμοί. Οι γαλαζοκίτρινοι είχαν μόλις μία τελική προσπάθεια σε όλο το ματς και αυτήν εκτός στόχου. Ο Λόρια δεν χρειάστηκε να επέμβει ούτε μία φορά. Αγωνιζόταν τραυματίας από ένα σημείο και έπειτα και δεν είχε πρόβλημα. Εκπληκτικός ήταν ο Νταουσβίλι. Με πολλά τρεξίματα ήταν κυριολεκτικά παντού μέσα στο γήπεδο. Έκανε με διαφορά το καλύτερό του παιχνίδι και βοήθησε τα μέγιστα για να έρθει η νίκη και οι τρεις βαθμοί.

Eτοιμάζει αλλαγές

Με τόσα αγωνιστικά προβλήματα, τόσους αμφίβολους και το ντέρμπι με την Ομόνοια να ακολουθεί, είναι λογικό ο Τιμούρ Κετσπάγια να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό σε σχέση με το τι είδαμε κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Σαντίκ, Βασιλακάκης, Παναγιώτης Αρτυματάς, Εγγλέζου και Παπαδόπουλος διεκδικούν φανέλα βασικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ