aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Επιθετικός και μετά τοπίο θολό

Ανόρθωση: Επιθετικός και μετά τοπίο θολό

Θολό παραμένει το σκηνικό σχετικά με τα επόμενα βήματα της Ανόρθωσης στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, πέραν του επιθετικού (διαβάστε εδώ). Η πρόθεση για δεύτερη μετεγγραφή είναι δεδομένη, όμως δεν υπάρχει ειλημμένη απόφαση σχετικά με τη θέση που θα ενισχυθεί. Στην ομάδα της Αμμοχώστου έχουν ανοικτές κεραίες για τις θέσεις του κεντρικού αμυντικού, του δεξιού μπακ και του δημιουργικού μέσου και ανάλογα με το τι υπάρχει στην αγορά θα προκύψει μετεγγραφή, με τον Αζέρ Μπουσουλάτζιτς να είναι αυτός που θα διαβεί την πόρτα της εξόδου.

Από εκεί και πέρα, την κοινή επιθυμία της Ανόρθωσης και του Κώστα Αρτυματά για ανανέωση της συνεργασίας τους μετέφερε, μιλώντας στο «Digital», ο Ευγένιος Χαμπουλλάς. Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης ξεκαθάρισε ότι η διοίκηση κινείται σε καθορισμένα οικονομικά δεδομένα, ενώ αποκάλυψε ότι ο Αμρ Ουάρντα από το καλοκαίρι ξεκαθάρισε την επιθυμία του να συνεχίσει, μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, σε ομάδα του εξωτερικού.

«Ο ίδιος ο Ουάρντα δέχθηκε πρόταση από εμένα για δύο χρόνια. Μου είχε ξεκαθαρίσει ο ίδιος στο γραφείο μου ότι θέλει να κάνει σταθμό στην Κύπρο για ένα χρόνο και να διεκδικήσει μετεγγραφή στο εξωτερικό. Γνωρίζει ο ίδιος την ικανοποίηση για την απόδοσή του και την επιθυμία μας να παραμείνει. Η σχέση του με τον προπονητή είναι άριστη και θέλω να πιστεύω ότι εάν δεν του δοθεί η ευκαιρία για καριέρα στο εξωτερικό, θα παραμείνει στην ομάδα μας», σημείωσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ