aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Επιστροφή στις κακές συνήθειες και η σιγουρία για τους νέους

Ανόρθωση: Επιστροφή στις κακές συνήθειες και η σιγουρία για τους νέους

Η πικρή αλήθεια λέει πως η Ανόρθωση δεν κέρδισε για 15η φορά στις 21 αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Μετά το ισόπαλο 0-0 με τη Δόξα στην Περιστερώνα η «Κυρία» μετρά 12 αγώνες χωρίς να σκοράρει και μόλις σε 10 «μάτωσε» τα αντίπαλα δίχτυα. Δηλαδή, το ποσοστό αφλογιστίας στους αγώνες των κυανόλευκων ξεπερνά το 50%!

Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και κάπως έτσι εξανεμίστηκαν οι ελπίδες των πιο αισιόδοξων για διεκδίκηση μίας θέσης στην πρώτη εξάδα. Απέμειναν άλλοι 15 βαθμοί στο «τραπέζι» στις εναπομείνασες πέντε αγωνιστικές και το -12 από την 6η Ομόνοια ανατρέπεται μόνο με μαθηματικές πράξεις. Η ομάδα της Αμμοχώστου απέτυχε γι’ άλλη μία φορά να κολλήσει δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Στις έξι φορές που αποπειράθηκε, ηττήθηκε στις τέσσερις και στις άλλες δύο αναδείχθηκε ισόπαλη.

Επιστροφή στις κακές συνήθειες για την Ανόρθωση, η οποία πριν τη νίκη επί της Ένωσης που προηγήθηκε την 20η αγωνιστική ήταν «άσφαιρη» για έξι αγώνες και μία ημίωρη παράταση! Στο «Κατωκοπιά Επιστροφή – Γλαύκος Κληρίδης» η ομάδα του Βέσκο Μιχαΐλοβιτς είχε 2-3 ξεκάθαρες ευκαιρίες να σκοράρει και άλλες τόσες πολύ καλές προϋποθέσεις. Η στατιστική υπηρεσία κατέγραψε 10 τελικές προσπάθειες εκ των οποίων οι τρεις στον στόχο. Η «Κυρία» απείλησε κυρίως σε στατικές φάσεις και αυτό πιστώνεται στις εκτελέσεις του Τεχέρα, ο οποίος ολοένα και περισσότερο κερδίζει πόντους.

Το ντεμπούτο τους με τη φανέλα της Ανόρθωσης έκαναν οι Μραζ και Γκερέρο, οι οποίοι είχαν από μία ευκαιρία για να σκοράρουν και ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς δηλώνει βέβαιος πως θα βοηθήσουν την ομάδα στη συνέχεια της σεζόν. Ίδωμεν…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ