aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Επιστροφή, αβεβαιότητα, μεσοεπιθετικές αλλαγές

Ανόρθωση: Επιστροφή, αβεβαιότητα, μεσοεπιθετικές αλλαγές

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μέσα στις επόμενες μέρες ο Ρόνι Λέβι (φωτό) θα είναι στην Κύπρο για να αρχίσει εντατική δουλειά ενόψει της επόμενης σεζόν. Βέβαια, οι παράγοντες της Ανόρθωσης ακόμη δεν είναι 100% βέβαιοι για το μέλλον του, μιας και τα σενάρια που γράφονται είναι πολλά σχετικά με την Εθνική Ισραήλ, γι’ αυτό και κρατούν μικρό καλάθι.

Διαβάστε επίσης: Σε αναμονή κλήσης από το Όρενμπουργκ

Ο ίδιος μπορεί να ανέφερε στη διοίκηση ότι συνεχίζει, όμως κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά, μιας και καραδοκεί η περίπτωση να αναλάβει την εθνική ομάδα του Ισραήλ αν του γίνει πρόταση.

Από εκεί και πέρα, πολλές θα είναι οι αλλαγές στο μεσοεπιθετικό κομμάτι που θα κάνει η Ανόρθωση στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα της Αμμοχώστου χρειάζεται τουλάχιστον τρεις ακραίους επιθετικούς και τουλάχιστον έναν επιθετικό κορυφής. Αν δεν παραμείνει ο Γκιουρίς, θα αναζητηθεί και δεύτερος σέντερ φορ. Η περίπτωση του Καμαρά ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει μιας και φαίνεται πως υπάρχει διαφορά στην οικονομική αποζημίωση που ζητά ο Αφρικανός επιθετικός, όμως δεν θα αργήσει και αυτή η περίπτωση να κλείσει για την ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ