aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση/Επίσημο: Μπλαζ Βρχόβετς ο «εκλεκτός» για το κέντρο

Ανόρθωση/Επίσημο: Μπλαζ Βρχόβετς ο «εκλεκτός» για το κέντρο

Στο πρόσωπο του Σλοβένου Μπλαζ Βρχόβετς βρήκε τον «εκλεκτό», για τον χώρο του κέντρου της Ανόρθωσης ο Τιμούρ Κετσπάγια! Οι κυανόλευκοι ανακοίνωσαν την κατ’ αρχή συμφωνία με την Μάριμπορ, για την αγορά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος αναμένεται αύριο στην Κύπρο για τις τελικές επαφές.

Πρόκεται για 29χρονο αμυντικό μέσο, που από το καλοκαίρι του 2016 αγωνίζεται στη Μάριμπορ, με την οποία κατέγραψε 190 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και σκόραρε εννέα γκολ. Στο παρελθόν αγωνίστηκε επίσης στην Τσέλιε και την Ίντερμπλοκ Λιουμπλίανας, αφμότερες ομάδες της Σλοβενίας.

Έχει αγωνιστεί πέντε φορές με την Εθνική ομάδα της χώρας του, με τελευταία συμμετοχή του στις 14 Νοεμβρίου κόντρα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Untitled

Untitled

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την κατ’ αρχήν συμφωνία της με την Μάριμπορ για την αγορά του ποδοσφαιριστή Blaz Vrhovec. Ο ποδοσφαιριστής α αναμένεται αύριο στην Κύπρο για τις τελικές επαφές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ