aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Επέστρεψε και «τρέχει» για ΑΠΟΕΛ - Πλάνο με αλλαγές

Ανόρθωση: Επέστρεψε και «τρέχει» για ΑΠΟΕΛ – Πλάνο με αλλαγές

Στην Κύπρο έφθασε λίγο πριν τις 17:00 η αποστολή της Ανόρθωσης. Μετά από ταξίδι τεσσάρων ωρών το αεροπλάνο που μετέφερε τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της «Κυρίας» από τη Γάνδη προσγειώθηκε στη Λάρνακα.

Στην ομάδα της Αμμοχώστου είναι υποχρεωμένοι να γυρίσουν άμεσα σελίδα καθώς την Κυριακή ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Μετά την ήττα από τον Άρη και το κάκιστο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με απολογισμό τρεις βαθμούς σε ισάριθμα ματς στην «Κυρίας» επιβάλλεται να δείξουν σημάδια βελτίωσης μα κυρίως να πανηγυρίσουν επιτυχίες.

Χρόνος για αναλύσεις και προετοιμασία δεν υπάρχει, αφού θα πραγματοποιηθεί μόλις μία προπόνηση το Σάββατο. Είναι δεδομένο πως ο Τιμούρ Κετσπάγια θα προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε πρόσωπα και σχηματισμό σε σχέση με την αναμέτρηση στη Γάνδη. Κορέια, Ντέλετιτς και Χριστοδουλόπουλος διεκδικούν φανέλα βασικού, ενώ δεν αποκλείεται να διατηρηθεί στην ενδεκάδα ο Τζουρ. Γι’ άλλο ένα παιχνίδι δεν υπολογίζεται ο Αμπαρτζουμιάν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ