aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Επενδύουν στον Λάρκου και κυρίως ο Πουλλαΐδης

Ανόρθωση: Επενδύουν στον Λάρκου και κυρίως ο Πουλλαΐδης

Οι Νεόφυτος Λάρκου και Ντάρκο Μίλανιτς έδωσαν διπλωματικές απαντήσεις για τους στόχους ή καλύτερα αναφέρθηκαν σε τι προσβλέπουν στο αγωνιστικό. Όμως, ο Χρίστος Πουλλαΐδης δεν κρύφτηκε και έθεσε τον πήχη ψηλά, όπως έκανε και στις πρόσφατες δηλώσεις του στην Cablenet.

«Στο ποδόσφαιρο δεν παίζεις μόνος σου. Αξιολογούμε τι κάνουν και οι άλλες ομάδες. Πάμε για το καλύτερο δυνατό, την κορυφή. Ό,τι μπορούμε θα το πετύχουμε», ήταν η τοποθέτηση του διοικητικού ηγέτη της Ανόρθωσης, απαντώντας στο ερώτημα με τι θα είναι ικανοποιημένος το επόμενο καλοκαίρι.

Ο κ. Πουλλαΐδης θέλει να δει την Ανόρθωση στην κορυφή, τη θέλει πρωτοπόρα όπως είπε. «Οι άνθρωποι που επιλέξαμε μπορούν να τα καταφέρουν, η διοίκηση θα είναι δίπλα τους, να κάνουμε τον κόσμο περήφανο», είπε με έμφαση ο πρόεδρος. Και κατέληξε: «Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Από αύριο θα μιλούν οι πράξεις».

Επενδύουν στο πρόσωπο του Νεόφυτου Λάρκου στην Ανόρθωση και πολύ περισσότερο ο Χρίστος Πουλλαΐδης, ο άνθρωπος που βάζει λεφτά και θέλει να δει την ομάδα του να πετυχαίνει, να πανηγυρίζει τίτλους. Το πετυχημένο πέρασμα του αθλητικού διευθυντή από την Ομόνοια, επιτρέπει στον πρόεδρο της Ανόρθωσης να αισιοδοξεί σε ανάλογες επιτυχίες και στην ομάδα τους.

Υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Λάρκου και σύντομα αναμένονται εξελίξεις και στο κεφάλαιο μετεγγραφές. Οι ανακοινώσεις το προσεχές διάστημα θα είναι μαζεμένες, αφού έγιναν επαφές, κατατέθηκαν προτάσεις και είναι θέμα χρόνου να προκύψουν συμφωνίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ