aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Επέλεξε Πελουπέσι ο Τιμούρ, στάλθηκε πρόταση

Ανόρθωση: Επέλεξε Πελουπέσι ο Τιμούρ, στάλθηκε πρόταση

Με τα… μούτρα στο ψάξιμο για την εξεύρεση του αντικαταστάτη του Μουρτάζ Νταουσβίλι έπεσε ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός τεχνικός της «Κυρίας» στο… σκανάρισμα αρκετών βιογραφικών ξεχώρισε αυτό του Τζόι Πελουπέσι.

Ο 28χρονος Ολλανδός ποδοσφαιριστής από τον Ιανουάριο του 2018 αγωνίζεται στην Σέφιλντ Γουένσντεϊ, στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ, καταγράφοντας 119 εμφανίσεις. Πωλήθηκε στην αγγλική ομάδα 500.000 ευρώ από την Χέρακλες, όπου έπαιξε από το καλοκαίρι του 2014 έως τον Ιανουάριο του 2018. 119 συμμετοχές, πέντε γκολ και έξι ασίστ.

Το ποδοσφαιρικό άλμα της καριέρας του το έκανε με τη φανέλα της Τβέντε (66 συμμετοχές). Σε όλη του την καριέρα είχε γεμάτες σεζόν, τόσο στην Ολλανδία σε Τβέντε και Χέρακλες, όσο και στην Αγγλία στην Σέφιλντ. Μπορεί να δώσει λύσεις και ως κεντρικός αμυντικός, γεγονός που μέτρησε στην επιλογή του Κετσπάγια.

Η Ανόρθωση κατέθεσε πρόταση στον Πελουπέσι και αναμένει την απάντησή του με την τεχνική ηγεσία της «Κυρίας» να έχει κι άλλες περιπτώσεις ανασταλτικών μέσων στη μετεγγραφική του λίστα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ