aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Έπαθε, έμαθε και επέστρεψε

Ανόρθωση: Έπαθε, έμαθε και επέστρεψε

Μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα η Ανόρθωση επέστρεψε στις νίκες. Επιβλήθηκε της Δόξας με 2-0 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής και έκανε άλμα μιας θέσης, από την 8η βρίσκεται πλέον στην 7η. Το πάθημα της προηγούμενης αγωνιστικής με την ήττα από την ΠΑΕΕΚ, έγινε μάθημα στην ομάδα του Κετσπάγια, που παρουσιάστηκε από την αρχή αποφασιστική για τη νίκη και την πέτυχε με γκολ των Ντέλετιτς και Ουάρντα με πέναλτι.

Οι κυανόλευκοι είχαν και άλλο ένα χαμένο πέναλτι, με τον Σισκόφσκι να αποκρούει την εκτέλεση του Πόποβιτς. Η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου ήταν η καλύτερη φετινή για την Ανόρθωση και συνολικά από τις κορυφαίες της σεζόν.  «Δεν θα πω ότι ήταν το καλύτερο. Κάναμε κι αλλά καλά παιχνίδια, αλλά δεν κερδίσαμε. Σήμερα είχαμε και την ουσία», σημείωσε ο Κετσπάγια μετά το ματς. «Δείξαμε ότι θέλαμε τη νίκη σήμερα, κάναμε πολλές ευκαιρίες, βάλαμε ένα γκολ, χάσαμε πέναλτι και πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη», πρόσθεσε.

Η Ανόρθωση ήταν ανώτερη κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο πήρε προβάδισμα με πανέμορφο γκολ του Ντέλετιτς (38’), είχε χαμένο πέναλτι με τον Πόποβιτς (26’), το οποίο δόθηκε αφού o VAR ενημέρωσε τον διαιτητή για χέρι του Λαφράνς και αφού το είδε στο βίντεο το καταλόγισε, δοκάρι με τον Αμπαρτζουμιάν (29’) και άλλες τουλάχιστον τέσσερις ευκαιρίες. Η Δόξα δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό που έδωσε η αντίπαλός της, γεγονός που οδήγησε τον Χαραλάμπους σε τριπλή αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Θέλησε να κάνει την ομάδα του πιο επιθετική. Ωστόσο, το δεύτερο γκολ για την Ανόρθωση ήλθε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο με πέναλτι του Ουάρντα (55’), «σκοτώνοντας» τις όποιες ελπίδες των φιλοξενουμένων. Ο διαιτητής καταλόγισε την παράβαση έξω από την περιοχή για πάτημα του Στυλιανού στον Κατσαράβα, αλλά μετά από ενημέρωση του VAR πήγε στο βίντεο και αφού διαπίστωσε ότι ο Γεωργιανός επιθετικός πατούσε τη γραμμή άλλαξε την απόφασή του δίνοντας πέναλτι. Η Ανόρθωση διαχειρίστηκε πολύ καλά το προβάδισμα δύο τερμάτων, δεν απειλήθηκε από τη Δόξα και έφθασε στην επιτυχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ