aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Έπαιξε (ξανά) με τη «φωτιά» και… κάηκε

Ανόρθωση: Έπαιξε (ξανά) με τη «φωτιά» και… κάηκε

Η λάθος αντίδραση του Λόρια στο 89’ της αναμέτρησης της Ανόρθωσης, με αντίπαλο τον Άρη, ήταν αυτή που της στοίχισε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπόγκναρ, κατέληξε στα δίκτυα της «Κυρίας», διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Περισσότερο, ίσως, όμως η ευθύνη για το ισόπαλο αυτό αποτέλεσμα να βαραίνει τους συμπαίκτες του Γεωργιανού τερματοφύλακα, που σπατάλησαν σημαντικές ευκαιρίες να τελειώσουν το ματς, πριν το γκολ του Ούγγρου μέσου της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Είναι μάλιστα η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, που η προσφυγική ομάδα αγωνίζεται με αριθμητικό πλεονέκτημα για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν μπορεί να το «τελειώσει» τον αντίπαλο της. Στο ντέρμπι Κυπέλλου της Τετάρτης, θυμίζουμε, οι κυανόλευκοι αγωνίστηκαν με τέσσερις παίκτες περισσότερους για περισσότερα από είκοσι λεπτά, χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν δεύτερο γκολ και να «καθαρίσουν» την υπόθεση πρόκριση μια ώρα αρχύτερα.

Άφησαν τους γαλαζοκίτρινους «ζωντανούς» μέχρι τέλους, για καλή τους τύχη ωστόσο δεν το πλήρωσαν. Το βράδυ της Κυριακής, έπαιξαν ξανά με την «φωτιά», έχασαν σημαντικές ευκαιρίες και παρά το γεγονός ότι αγωνίζονταν με παίκτη περισσότερο από το 10’, δεν κατάφεραν «τελειώσουν» το ματς. Και αυτή το φορά… κάηκαν.

Ο ένας βαθμός δεδομένα δεν ικανοποιεί κανέναν στην Ανόρθωση, αφού με 44 βαθμούς παρέμεινε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και στο -7 από την κορυφή, παρά την απώλεια βαθμών του πρωτοπόρο Απόλλωνα. Το γεγονός σχολίασε και ο Τιμούρ Κετσπάγια στη συνέντευξη Τύπου: «Ήταν σημαντικό το παιχνίδι, μπαίναμε στην μάχη του τίτλου. Όμως τώρα είναι δύσκολο… Θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος και βλέπουμε», είπε, αναγνωρίζοντας ουσιαστικά ότι όσο μειώνονται τα παιχνίδια και η διαφορά από την κορυφή δεν καλύπτεται ο τίτλος απομακρύνεται ακόμα περισσότερο…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ