aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Έως και καρέ αλλαγών

Ανόρθωση: Έως και καρέ αλλαγών

Την προετοιμασία της για το αυριανό (20:00) ντέρμπι με την ΑΕΚ στην «Αρένα» ολοκληρώνει η Ανόρθωση. Η ομάδα της Αμμοχώστου στοχεύει στην τρίτη εκτός έδρας νίκη της στη σεζόν, σε ισάριθμες εξορμήσεις μακριά από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» και μόλις τη δεύτερη στη νεόκτιστη έδρα των κιτρινοπράσινων, από το 2016 όταν άνοιξε τις πύλες της η «ΑΕΚ Αρένα».

Το εγχείρημα για την ομάδα του Ντάρκο Μίλανιτς μόνο εύκολο δεν είδε. Η βαθμολογική συγκομιδή της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, ασφαλώς και δεν λέει την αλήθεια για τη δυναμική της ομάδας του Χοσέ Λουίς Όλτρα. Άλλωστε, οι Λαρνακείς επιβεβαίωσαν την ποιότητά τους στα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ.

Στην Ανόρθωση ευελπιστούν ότι η διακοπή λειτούργησε υπέρ τους, ώστε ορισμένοι ποδοσφαιριστές να βελτιώσουν τον βαθμό ετοιμότητάς τους. Αναμένεται πως η τεχνική ηγεσία θα παρατάξει ενδεκάδα με αλλαγές, σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Ακρίτα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται οι διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα να φθάσουν τις τέσσερις. Ράντονιτς, Γουαρίς κατά κύριο λόγο και Χαρογιάν, Χριστοδουλόπουλος, Πάντσεον κατά δεύτερο κτυπούν την πόρτα της ενδεκάδας. Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς στις τελευταίες τρεις προπονήσεις και εναπόκειται στον Μίλανιτς αν θα τον ρίξει κατευθείαν στα βαθειά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ