aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Εντόπισε τον… αντί-Πόποβιτς ο Κετσπάγια

Ανόρθωση: Εντόπισε τον… αντί-Πόποβιτς ο Κετσπάγια

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο Ντένις Πόποβιτς ακόμη δεν έχει μείνει ελεύθερος από τη Ζυρίχη και ήδη στην Ανόρθωση έχουν αρχίσει να κοιτάζουν εναλλακτικές περιπτώσεις. Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν μένει με σταυρωμένα χέρια και θέλει να είναι έτοιμος σε περίπτωση που προκύψει οριστικά αρνητική εξέλιξη με τον Σλοβένο μέσο.

Υπάρχει λίστα με κάποιους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει και αρχές της άλλης βδομάδας θα γίνουν επαφές, αν και εφόσον ο Πόποβιτς δεν μείνει ελεύθερος για να έρθει στην Κύπρο. Στην ομάδα της Αμμοχώστου αν προκύψει κάτι καλό και με παίκτη κάτω των 22 θα το δουν και θα το αξιολογήσουν.

Διαβάστε επίσης: Πάπουτσος στο «Goal»: Η απαίτηση των διαιτητών για το τέλος της αποχής

Η αναβολή της αγωνιστικής δίνει τη δυνατότητα στους τραυματίες της «Κυρίας» να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να είναι ετοιμοπόλεμοι για το ντέρμπι με την Ομόνοια. Λόρια, Βργκοτς, Οκριασβίλι και Βασιλακάκης θα είναι στη διάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια, ενώ υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες και για τον Ράγιος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ