aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Εντολή Κετσπάγια για Τζουρ

Ανόρθωση: Εντολή Κετσπάγια για Τζουρ

Την πόρτα της Χάποελ Ραανανά κτύπησε η Ανόρθωση με στόχο να ανανέωσει το δανεισμό του Ασάφ Τζουρ. Η ομάδα της Αμμοχώστου θέλει να διατηρήσει την τριάδα τερματοφυλάκων που είχε στην περσινή περίοδο και ο Τιμούρ Κετσπάγια ευνοεί την παραμονή του Ισραηλινού τερματοφύλακα, ο οποίος ήταν δανεικός στην Ανόρθωση.

Παρά το γεγονός πως ο Τζουρ θα παίρνει θέση ξένου, καθώς διανύει το 23ο έτος της ηλικίας του, σε αντίθεση με την λήξασα σεζόν η τεχνική ηγεσία των κυπελλούχων πιστεύει στην αξία του Τζουρ και μάλιστα θα επιδιώξει να μπει ρήτρα αγοράς του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Εφόσον παραμείνει στο Αντώνης Παπαδόπουλος ο Τζουρ θα απομένει μόνο μία κενή θέση ξένου/κοινοτικού στο ρόστερ, η οποία θα καλυφθεί από ανασταλτικό μέσο.

Πάντως, το ιδανικό σενάριο για τον Τιμούρ Κετσπάγια θα ήταν να αποκτηθεί άλλος ένας μεσοεπιθετικός, επομένως δεν αποκλείεται να προκύψει αποχώρηση ποδοσφαιριστή από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ