aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Εννέα χρόνια ήταν πολλά!

Ανόρθωση: Εννέα χρόνια ήταν πολλά!

Πραγματοποιώντας μεστή εμφάνιση και χωρίς να εντυπωσιάσει, η Ανόρθωση άφησε πίσω της τη βαριά ήττα από τον Εθνικό (0-5) και επέστρεψε στις επιτυχίες με σπουδαίο «διπλό» πρόκρισης στο «Αμμόχωστος», απέναντι στην παθιασμένη Νέα Σαλαμίνα.

Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια επικράτησε 2-0 και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα κατάφερε να πανηγυρίσει την πρόκρισή της στα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια. Είναι η πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2010-11 που η «Μεγάλη Κυρία» καταφέρνει να περάσει στα ημιτελικά, κάτι που ήθελαν πολύ όλοι στις τάξεις της.

Η «Κυρία» έχοντας στις πλάτες της το βαρύ 5-0 από τον Εθνικό κατάφερε να πάρει το ζητούμενο σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σ’ έναν διψασμένο αντίπαλο. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά στη φετινή σεζόν σε σύνολο τεσσάρων αγώνων που η Ανόρθωση κράτησε απαραβίαστη την εστία της απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Άντερα…

Οι κυανόλευκοι έδειξαν χαρακτήρα σ’ ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε ως… σταυροδρόμι για την μετέπειτα πορεία τους. Ενδεχόμενος αποκλεισμός από το κύπελλο τρεις μέρες μετά την ντροπιαστική ήττα στο Δασάκι θα προκαλούσε τριγμούς. Ο Τιμούρ Κετσπάγια και οι ποδοσφαιριστές του αντεπεξήλθαν με άριστα στο τεστ αντοχών «κλείδωσαν» θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης και θα διεκδικήσουν θέση στον τελικό στα δύο παιχνίδια που θα γίνουν στις 22 και 29 Απριλίου, πρώτα στο ΓΣΠ και ακολούθως στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Διαβάστε επίσης: Κύπελλο: Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των ημιτελικών και το γήπεδο του τελικού

Η Ανόρθωση είναι μέσα και στους δύο εγχώριους τίτλους και σαφώς αν κάποιος έλεγε ότι τέλος Φεβρουαρίου η «Κυρία» θα ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας και στην τετράδα του κυπέλλου θα «πέταγε» από χαρά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ