aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ενισχύθηκαν οι... φωνές για τεχνικό διευθυντή

Ανόρθωση: Ενισχύθηκαν οι… φωνές για τεχνικό διευθυντή

Για πολλοστή φορά το σενάριο πρόσληψης τεχνικού διευθυντή στην Ανόρθωση επανέρχεται στο προσκήνιο. Η τραγική πορεία της «Κυρίας» στο πρωτάθλημα έχει θορυβήσει άπαντες στην ομάδα της Αμμοχώστου με τη διοίκηση να ψάχνει τρόπους ώστε να επανέλθουν οι κυανόλευκοι στον δρόμο των επιτυχιών.

Η ιδέα της πρόσληψης τεχνικού διευθυντή δεν είναι σημερινή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Τέθηκε στο τραπέζι τουλάχιστον άλλες 1-2 περιπτώσεις, όμως μπήκε στον «πάγο». Άλλωστε, δεν είναι μυστικό, ούτε χρειάζεται να είναι κανείς βαθειά μπασμένος στα αποδυτήρια της Ανόρθωσης για να γνωρίζει πως ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν είναι και ο πιο ένθερμος υποστηρικτής ενός τέτοιου σεναρίου.

Η έκτη ήττα σε έντεκα αγώνες και η τραγική εικόνα που παρουσιάζει η Ανόρθωση στα πλείστα φετινά παιχνίδια της επανέφερε το ενδεχόμενο πρόσληψης τεχνικού διευθυντή και αυτή τη φορά φαίνεται πως έχει ωριμάσει η ιδέα. Στην ομάδα της Αμμοχώστου η προσοχή είναι στραμμένη στον κρίσιμο αγώνα της Πέμπτης με την Παρτίζαν στο Βελιγράδι για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ. Η «Κυρία» με νίκη επί των Σέρβων θα είναι κατά μεγάλο ποσοστό στα παιχνίδια μπαράζ για διεκδίκηση μιας θέσης στους «16» της νεοσύστατης διοργάνωσης και παρά τις δεδομένες δυσκολίες θα επιδιώξει να κάνει την έκπληξη.

Το κεφάλαιο τεχνικός διευθυντής θα απασχολήσει από βδομάδας τη διοίκηση της Ανόρθωσης με την υποσημείωση πως τα δεδομένα αυτή τη φορά ενισχύουν τη φωνή όσους εδώ και καιρό χαρακτηρίζουν αναγκαία την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ