aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ενισχυμένη στον «τελικό» με τον Άρη

Ανόρθωση: Ενισχυμένη στον «τελικό» με τον Άρη

Με βήμα σημειωτόν άρχισε τη διαδικασία των πλέι οφ η Ανόρθωση και ο στόχος της εξασφάλισης ευρωπαϊκού εισιτηρίου έγινε ακόμα πιο δύσκολος. Η ομάδα της Αμμόχωστου ήταν αρκετά καλή για ένα ημίχρονο κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, εντούτοις πλήρωσε την αστοχία της.

Δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε προβάδισμα και στο τέλος «φλέρταρε» με την ήττα. Αυτομάτως, ο αγώνας της ερχόμενης Πέμπτης με τον Άρη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», για τα προημιτελικά του κυπέλλου, αποκτά χαρακτήρα… ζωής και θανάτου για τους κυανόλευκους.

Από χθες στο «Αντώνης Καρράς» γύρισαν σελίδα και επικεντρώθηκαν απόλυτα στο παιχνίδι δίχως αύριο με τους περσινούς πρωταθλητές. Ζητούμενο η πρώτη νίκη επί της λεμεσιανής ομάδας μετά από τον Φεβρουάριο του 2022 και εφτά αποτυχημένες απόπειρες, ώστε να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης και να βρεθούν ένα βήμα μακριά από τον τελικό.

Ο Νταβίδ Γκαγιέγο μετρά τις σημαντικές επιστροφές των Κάργα και Κορέια, ενώ η παρουσία των Γουαρίς και Γκερέρο στην αποστολή θα εξαρτηθεί στις επόμενες προπονήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ