aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ενημερώνει τον Λόρια ο Σάντης

Ανόρθωση: Ενημερώνει τον Λόρια ο Σάντης

Πέφτουν οι τίτλοι τέλους στη θητεία του Γκιόργκι Λόρια στην Ανόρθωση. Ο Γεωργιανός τερματοφύλακας μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα ετοιμάσει βαλίτσες αποχώρησης. Οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της «Κυρίας» θα είναι πάρα πολλές, με στόχο η ομάδα της Αμμοχώστου να μπορέσει την επόμενη σεζόν να επανέλθει σε πρωταγωνιστική πορεία.

Μπορεί να εκκρεμεί η πρόσληψη προπονητή, όμως ο προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν έχει αρχίσει και στο παρασκήνιο γίνονται κινήσεις τόσο για μετεγγραφές, όσο και για αποχωρήσεις παικτών από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό.

Πληροφορίες του «Goal.com.cy» αναφέρουν ότι η απόφαση για αποχώρηση του Λόρια είναι ειλημμένη και ο έμπειρος τερματοφύλακας θα ενημερωθεί προσωπικά από τον Ανδρέα Σάντη. Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης σε ένδειξη σεβασμού προς το πρόσωπο του Γεωργιανού τερματοφύλακα θα αναλάβει ο ίδιος να μεταφέρει την απόφαση στον Λόρια. Ο 37χρονος τερματοφύλακας κατέγραψε 126 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις, με τον «φοίνικα» στο στήθος. Έχει συμβόλαιο για ακόμη μία σεζόν, όμως οι αρμόδιοι έκριναν ότι επιβάλλεται να προκύψει αλλαγή στη θέση του τερματοφύλακα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ