aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ενδιαφέροντα στοιχεία από το ντέρμπι με την Ομόνοια

Ανόρθωση: Ενδιαφέροντα στοιχεία από το ντέρμπι με την Ομόνοια

Μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία από τη χθεσινή νίκη (1-0) επί της Ομόνοιας, μοιράζεται με τους φίλους της η Ανόρθωση, μέσω του καθιερωμένου match report που δημοσιεύει μετά από κάθε αναμέτρηση.

Το match report της Ανόρθωσης:

Σημαντική από κάθε άποψη νίκη πέτυχε η ομάδα μας στο ΓΣΠ, με την επικράτησή της 1-0 επί της Ομόνοιας να τερματίζει κάποια αρνητικά σερί και να μας ανεβάζει βαθμολογικά.

Ήταν η πρώτη μας νίκη εκτός επί των «πρασίνων» για κανονική διάρκεια πρωταθλήματος από το 2013 και πρώτη γενικώς εκτός έδρας επιτυχία φέτος. Ήταν επίσης και η πρώτη φορά στο πρωτάθλημα που κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα και δεύτερη συνολικά σε 15 επίσημους αγώνες.

Στα του αγώνα, η Ανόρθωση ήταν καλύτερη στο γήπεδο και στο 37΄προηγηθήκαμε με μια πολύ ωραία ομαδική ενέργεια. Όλα ξεκίνησαν από μπαλιά του Χουσμπάουερ προς τον Χριστοδουλόπουλο, αυτός γύρισε ωραία στον Ντέλετιτς, ομοίως και ο Σέρβος στον Ουάρντα που με τη μια βρήκε τον Κατσαράβα για το tap in.

Στην επανάληψη η ομάδα μας μπήκε ακόμα πιο δυνατά και είχε σημαντικές ευκαιρίες με τον Χριστοδουλόπουλο (48’, 66’ και 69’) αλλά και στις τρεις περιπτώσεις ο Φαμπιάνο αρνήθηκε ένα δεύτερο γκολ. Κάτι που έγινε και στο 52’ όταν ο Ρισβάνης σκόραρε μεν αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η Ομόνοια με τη σειρά της απείλησε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με ένα σουτ του Ατιέμγουεν που σταμάτησε ο Λόρια και την κεφαλιά του Λανγκ στο δοκάρι αμέσως μετά.

Match Report Alternative Ano

Δηλώσεις:

Τιμούρ Κετσπάγια: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου παρόλο που δεν ήταν εύκολες οι τελευταίες 2-3 βδομάδες με τα αποτελέσματα που είχαμε. Να έρθεις εδώ απέναντι στην Ομόνοια και να παίξεις και να κερδίσεις δεν ήταν εύκολο. Εδώ δεν τελειώνει η δουλειά μας. Σίγουρα έχουμε χάσει κάποιο έδαφος αλλά όπως χάσαμε εμείς χάσανε και οι άλλοι. Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά και εμείς πρέπει να συνεχίσουμε με αυτό το ρυθμό».

Τζόζεφ Χουσμπάουερ: «Ήταν η άμυνα αυτή που έδωσε τη νίκη, είμασταν πολύ καλοί πίσω και ήταν αυτή που μας έδωσε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Είναι και μια ένεση ψυχολογίας αυτή η νίκη γιατί μέχρι στιγμής δεν είχαμε κερδίσει εκτός έδρας και αυτή η νίκη ήρθε τη κατάλληλή στιγμή».


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ