aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ενδεκάδα με Ουάρντα «δεκάρι» και Κορρέα δεξί μπακ

Ανόρθωση: Ενδεκάδα με Ουάρντα «δεκάρι» και Κορρέα δεξί μπακ

Με τον Παύλο Κορρέα να «ντύνεται» αντί-Αμπαρτζουμιάν και τον Αμρ Ουάρντα να κάνει επίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα της Ανόρθωσης παρατάσσει την «Κυρία» ο Τιμούρ Κετσπάγια στην πρεμιέρα των κυανόλευκων στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τη Δόξα στο Μακάρειο. Σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα, κόντρα στην Χάποελ Μπερ Σεβά υπάρχουν τρεις αλλαγές με τους Κορρέα, Ουάρντα και Ντέλετιτς να αντικαθιστούν τους Αμπαρτζουμιάν, Χουσμπάουερ και Καλτσά.

Ο Γεωργιανός προπονητής διατηρεί σχηματισμό με τετράδα στην άμυνα. Στην εστία θα είναι ο Λόρια, τετράδα στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά οι Κορρέα, Αραγιούρι, Ρισβάνης και Κορέια. Ο Αρτυματάς θα έχει ως παρτενέρ του τον Ντένις Πόποβιτς με τον Αμρ Ουάρντα σε ρόλο επιτελικού μέσου και τους Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Μίλος Ντέλετιτς να πλαισιώνουν τον προωθημένο Κάιλ Λάφερτι.

Αναλυτικά η ενδεκάδα: Λόρια, Kορρέα, Ρισβάνης, Αραγιούρι, Κορέια, Αρτυματάς, Πόποβιτς, Ντέλετιτς, Χριστοδουλόπουλος, Ουάρντα, Λάφερτι.

Στον πάγκο: Τζουρ, Αβραάμ, Μπουσουλάτζιτς, Χατζημιτσής, Αντωνιάδης, Κατσαράβα, Χουσμπάουερ, Ιωάννου, Ρουσιάς, Καλτσάς, Νινούα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ