aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ενδεκάδα με Γκερέρο και Μραζ

Ανόρθωση: Ενδεκάδα με Γκερέρο και Μραζ

Με τα δύο τελευταία χρονικά αποκτήματα του Γενάρη παρατάσσει την Ανόρθωση ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς στο ντέρμπι με την Ομόνοια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Γκερέρο και Μραζ πήραν φανέλα βασικού, όπως και ο Τεχέρα. Έμεινε στον πάγκο ο Αντονίν, ο οποίος μαζί με τον Χριστοφή αποτελούν τις δύο αλλαγές του τεχνικού της Ανόρθωσης, σε σχέση με τον αγώνα που προηγήθηκε κόντρα στη Δόξα.

Ο Λόρια θα είναι στην εστία, με τετράδα στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά τους Αμπαρτζουμιάν, Μπαϊσίνιο, Χάρογιαν και Κορέια. Τεχέρα και Σάμπο θα είναι στη μεσαία γραμμή, ο Παρούτης θα είναι δεξιά και ο Μραζ στην κορυφή της επίθεσης. Μένει να φανεί εάν ο Γκερέρο θα παίξει στο δεξί άκρο της επίθεσης και ο Μιχάλης Ιωάννου στον άξονα ή το ανάποδο.

Η ενδεκάδα της Ανόρθωσης: Λόρια, Αμπαρτζουμιάν, Μπαϊσίνιο, Χάρογιαν, Κορέια, Τεχέρα, Σάμπο, Ιωάννου, Παρούτης, Γκερέρο, Μραζ.

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Κεραυνός, Αντωνιάδης, Φερέιρα, Αντονίν, Αντωνίου, Πάντσεον, Κορρέα, Κωνσταντίνου, Χριστοφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ