aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ενδεκάδα χωρίς Χαρογιάν και με Χριστοφή - Γουαρίς στην επίθεση

Ανόρθωση: Ενδεκάδα χωρίς Χαρογιάν και με Χριστοφή – Γουαρίς στην επίθεση

Σε σχηματισμό 3-5-2 παρατάσσει την Ανόρθωση ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς στον κρίσιμο μονό αγώνα κυπέλλου με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», για τη φάση των «16» του κυπέλλου Coca – Cola. 

Σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα, κόντρα στον Απόλλωνα στη Λεμεσό, ο Σερβοκύπριος τεχνικός προχώρησε σε τρεις αλλαγές. Τη θέση των Χαρογιάν, Πάντσεον και Νινγκά (τραυματίας) πήραν οι Παϊσίνιο, Ιωάννου και Γουαρίς.

Στην εστία θα είναι ο Λόρια, με τριάδα στην άμυνα τους Κορρέα, Παϊσίνιο και Αντωνιάδη. Οι Αμπαρτζουμιάν (δεξιά) και Κορέια (αριστερά) θα αγωνίζονται στα άκρα, με τους Ιωάννου, Τεχέρα και Σάμπο τριάδα στη μεσαία γραμμή. Γουαρίς και Χριστοφή θα συνθέσουν το δίδυμο στην επίθεση.

Η ενδεκάδα της Ανόρθωσης: Λόρια, Αμπαρτζουμιάν, Κορρέα, Παϊσίνιο, Αντωνιάδης, Κορέια, Τεχέρα, Ιώαννου, Σάμπο, Χριστοφή, Γουαρίς.

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Κεραυνός, Εμπραλίντζε, Φερέιρα, Παρούτης, Αντονίν, Αντωνίου, Χαρογιάν, Πάντσεον, Κωνσταντίνου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ