aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ένας «τζόκερ» για την επίθεση

Ανόρθωση: Ένας «τζόκερ» για την επίθεση

Τα περισσότερα παιχνίδια στην καριέρα του τα έπαιξε ως αριστερό εξτρέμ. Στην Ανόρθωση, ίσως και ελλείψει άλλης επιλογής ο Ντάρκο Μίλανιτς τον μονιμοποίησε στα φιλικά παιχνίδια στην κορυφή της επίθεσης. Στο τελευταίο παιχνίδι προετοιμασίας με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα ο Κασιμίρ Νινγκά, περί ου ο λόγος, άρχισε ως φουνταριστός και στο τελευταίο τέταρτο μετακινήθηκε στο δεξί «φτερό» της επίθεσης.

Με λίγα λόγια, ένας «τζόκερ» για την επίθεση της «Κυρίας». Τουλάχιστον ως προς την ικανότητά του να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Μένει να αποδειχθεί και κατά πόσο θα δικαιώσει τους Νεόφυτο Λάρκου και Σάββα Δαμιανού για την επιλογή τους, είτε αγωνιζόμενος στα άκρα της επίθεσης είτε στην κορυφή.

Μαζί με τον Ράντονιτς θα μονομαχήσουν για την θέση στην αιχμή του δόρατος της Ανόρθωσης με ζητούμενο να τραβήξουν κουπί στο σκοράρισμα, σε αντίθεση με τους φορ που είχε την περασμένη σεζόν στο ρόστερ της η «Κυρία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ