aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ένας έξω, ένας μέσα κι ένας αμφίβολος

Ανόρθωση: Ένας έξω, ένας μέσα κι ένας αμφίβολος

Επιτακτική ανάγκη αποτελεί για την Ανόρθωση η νίκη στο ντέρμπι της Δευτέρας με την ΑΕΚ, για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους. Η αποτυχία της «Κυρίας» να κερδίσει την Φλόρα στο ΓΣΠ, ενώ προηγήθηκε 2-0, έφερε απογοήτευση σε όλους όσοι απαρτίζουν το οικοδόμημα των κυανόλευκων.

Η προβληματική εμφάνιση απέναντι στους Εσθονούς ήρθε να προστεθεί στις προηγούμενες της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου μακριά από το «Αντώνης Παπαδόπουλος», όπου η ομάδα της Αμμοχώστου αγνοεί τη νίκη σε εννέα παιχνίδια!

Αντίθετα, εντός έδρας η Ανόρθωση έχει το απόλυτο των τεσσάρων νικών σε ισάριθμα παιχνίδια και απέναντι στην πρωτοπόρο και μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος θα επιδιώξει να γυρίσει το διακόπτη.

Στην αυριανή τελευταία προπόνηση θα κριθεί η συμμετοχή του Άντερσον Κορέια. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ με τα υφιστάμενα δεδομένα είναι αμφίβολος. Θετικές είναι οι ενδείξεις για τον Μάριο Αντωνιάδη, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις από το παιχνίδι με τη Φλόρα, ενώ δεν υπολογίζεται ο Χοφχάνες Αμπαρτζουμιάν. Ο Αρμένιος μπακ έγινε αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα με τους Εσθονούς και αναμένεται η ιατρική διάγνωση ώστε να διαφανεί το μέγεθος της ζημιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ