aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Έναρξη προπώλησης εισιτηρίων με Ραπίντ, οι προϋποθέσεις

Ανόρθωση: Έναρξη προπώλησης εισιτηρίων με Ραπίντ, οι προϋποθέσεις

Για την έναρξη προπώλησης των εισιτήριων για τον αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης την Πέμπτη (12/8), ενημέρωσε η Ανόρθωση.

Η ενημέρωση της Ανόρθωσης:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την έναρξη προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League με την SK Rapid Wien που θα γίνει την Πέμπτη 12/8 στις 20:00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η προπώληση ξεκινά στις 11:00 της Κυριακής 8/8 διαδικτυακά και από τη Δευτέρα 9/8 στις μπουτίκ του συλλόγου σε Λάρνακα και Λεμεσό. Τονίζεται πως ΔΕΝ θα ανοίξουν ταμεία την ημέρα του αγώνα.

Οι είσοδοι θα ανοίξουν στις 18:00. Θυμίζουμε πως οι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στον αγώνα δωρεάν και στη θέση που αγόρασαν.

Οι τιμές των εισιτηρίων ορίστηκαν ως εξής:

Δυτική και Ανατολική άκρα: €10

Δυτική και Ανατολική κέντρο: €15

Δυτική Άνω άκρα: €15

Δυτική Άνω Κέντρο: €20

Νότια: €10

Μαθητικά: €10

Παιδικά: €1

Προϋποθέσεις για είσοδο στο γήπεδο

Σύμφωνα με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου ημερομηνίας 3/7/2021, δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν μόνο άτομα που έχουν εμβολιαστεί πλήρως ή έχουν παρέλθει τρεις εβδομάδες από την πρώτη δόση εμβολίου ή έχουν νοσήσει από Κορωνοϊό κατά τους τελευταίους έξι μήνες. Για παιδιά ηλικίας 12-15 ετών η είσοδος μπορεί να γίνει με τεστ PCR ή Rapid με αρνητική ένδειξη μέγιστης διάρκειας 72 ωρών.

Καλούνται οι φίλαθλοι κατά την είσοδό τους να προσκομίζουν το safe pass τους και την κάρτα φιλάθλου τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ