aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Έναρξη προγράμματος Futsal Supporter

Ανόρθωση: Έναρξη προγράμματος Futsal Supporter

Το τμήμα φούτσαλ της Ανόρθωσης, ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος Futsal Supporter. Από τη σύσταση του τμήματος το 2012, ο μεγαλύτερος μας αιμοδότης ήταν ο κόσμος μας, ο οποίος αγκάλιασε από την αρχή την προσπάθεια και το όραμα, η Ανόρθωση να εδραιωθεί στο κυπριακό φούτσαλ.

Με το ίδιο πάθος και με νέα πνοή τον κόσμο μας, δημιουργήσαμε φέτος το πρόγραμμα Futsal Supporter, μέσω του οποίου ο μεγάλος κόσμος της Ανόρθωσης έχει την ευκαιρία, να βοηθήσει οικονομικά την ομάδα μας, για να ανταπεξέλθει στους στόχους της.

Το φούτσαλ της Ανόρθωσης, ποτέ δεν ήταν υπόθεση λίγων αλλά πολλών, με τον κόσμο της Ανόρθωσης να δίνει βροντερά το παρών του, όποτε χρειάστηκε. Έτσι και τώρα, είμαστε αισιόδοξοι πως ο κόσμος θα σταθεί δίπλα μας, αρωγός για επίτευξη των στόχων μας. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα futsal supporter, προνοεί συνδρομή των 200 ευρώ, σε 4 ισόποσες δόσεις των 50 ευρώ.

Με την καταβολή του ποσού της δόσης, ο κάθε futsal supporter θα παίρνει αντίστοιχα: Εισιτήριο διαρκείας για όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου μέχρι και την προημιτελική φάση. Αναμνηστική αφίσα της ομάδας υπογεγραμμένη με ονομαστική αφιέρωση. Αναμνηστική φανέλα και καδρωμένη ευχαριστήρια επιστολή από τον έφορο του τμήματος ως επίσημος «Futsal Supporter».

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και παραλαβή των αιτήσεων μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον α) Για τη Λάρνακα με τον Άκη Λεωνίδου στο  99 898189, β) Για τη Λευκωσία με τον Γιάννη Χατζηχαμπή στο 99498603.

Επιπρόσθετα, οι εγγραφές μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά αποστέλλοντας συμπληρωμένη την αίτηση εγγραφής, στο [email protected]. «Είμαστε βέβαιοι πως το όλο εγχείρημα, θα αγκαλιαστεί από τον κόσμο, του οποίου η στήριξη ήταν, είναι και είμαστε βέβαιοι θα παραμείνει συγκινητική μα και καθοριστική», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ