aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ένα δεδομένο και δύο σενάρια

Ανόρθωση: Ένα δεδομένο και δύο σενάρια

Συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με αντίπαλο την ΠΑΕΕΚ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για τη δωδέκατη αγωνιστική η Ανόρθωση.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια «καταστρώνει» τα πλάνα του ενόψει του αγώνα, χωρίς να υπολογίζει τον αρχηγό Κωστάκη Αρτυματά, ο οποίος συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών. Τη θέση του δίπλα στον Γιόζεφ Χούσμπαουερ αναμένεται να καλύψει ο Μιχάλης Ιωάννου, που θα επιστρέψει στην ενδεκάδα μετά το ματς απέναντι στη Γάνδη.

Φανέλα βασικού διεκδικεί και ο Μάριος Αντωνιάδης αντί του Πάουλους Αραγιούρι, από τον οποίο ο Γεωργιανός τεχνικός δεν είναι ικανοποιημένος, και μάλιστα τον αντικατέστησε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου στο πρόσφατο ντέρμπι της Δευτέρας κόντρα στον Απόλλωνα.

Τέλος, την πόρτα της ενδεκάδας «κτυπά» και ο Νίκα Κατσαράβα. Ο επιθετικός της «Κυρίας» που αγωνίστηκε για τελευταία φορά με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, πιθανό να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, έτσι ώστε να δοθούν οι απαραίτητες «ανάσες» στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (9/12) με αντίπαλο την Παρτιζάν για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ