aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Εν ολίγοις… «τρεχάτε ποδαράκια μου»

Ανόρθωση: Εν ολίγοις… «τρεχάτε ποδαράκια μου»

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, μετά την ήττα από την ΑΕΚ, η Ανόρθωση έπεσε στην 5η θέση της βαθμολογίας στο -7 από την κορυφή. Χθες έγινε η κλήρωση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Coca – Cola και το μπαλάκι έβγαλε «Ομόνοια». Ο βαθμός δυσκολίας για την υλοποίηση των στόχων που έχουν τεθεί ευθύς εξαρχής από τον Τιμούρ Κετσπάγια και τη διοίκηση έχει εκτοξευθεί στα ύψη.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος, είναι πλέον μαθηματικές πράξεις, ενώ και η πρόκριση στον τελικό θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια. Εν ολίγοις… «τρεχάτε ποδαράκια μου» και για αυτήν ακόμη την εξασφάλιση μιας θέσης που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Από τη μια τα αποτελέσματα και η αγωνιστική κατάσταση της «Κυρίας» και από την άλλη το βουνό του αγωνιστικού προγράμματος όχι μόνο δεν επιτρέπει άνεση, αλλά χρειάζεται άμεση βελτίωση και εγρήγορση για να σωθεί η σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ