aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Εκτός αποστολής Τεχέρα και Μπαϊσίνιο, βασικός ο Παπαδόπουλος μετά από 3 χρόνια

Ανόρθωση: Εκτός αποστολής Τεχέρα και Μπαϊσίνιο, βασικός ο Παπαδόπουλος μετά από 3 χρόνια

Νοκ-άουτ ενόψει της σημερινής αναμέτρησης της Ανόρθωσης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, αλλά και μέχρι το τέλος της σεζόν, με δεδομένο ότι στην τελευταία αγωνιστική είναι τιμωρημένος, έμεινε ο Σέρχιο Τεχέρα. Την τελευταία στιγμή εκτός έμεινε και ο Μάρκο Μπαϊσίνιο, επίσης λόγω τραυματισμού.

Όπως ενημέρωσε η «Κυρία», ο Ισπανός ένιωσε ενοχλήσεις και έτσι δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον σημερινό αγώνα. Όσον αφορά τον Πορτογάλο, αν και προοριζόταν για βασικός, αντιμετώπισε πρόβλημα και τη θέση του πήρε ο Μάριος Αντωνιάδης.

Αντιθέτως, ο Γιώργος Παπαδόπουλος όχι μόνο βρίσκεται στην αποστολή, αλλά θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια της προσφυγικής ομάδας για πρώτη φορά μετά από τρία και πλέον χρόνια. Τελευταία επίσημη συμμετοχή του Κύπριου κίπερ ήταν στις 8 Φεβρουαρίου του 2020, κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η ενδεκάδα της Ανόρθωσης: Παπαδόπουλος, Αντωνίου, Αντωνιάδης, Κορρέα, Κορέια, Σαμπό, Κωνσταντίνου, Φερέιρα, Χριστοφή, Γκερέρο, Αντονίν.

Στον πάγκο:  Κεραυνός, Εμπραλίτζε, Κίκο, Νινγκά, Τζούλιου, Ιωάννου, Αργυρού, Μραζ.

Η ενημέρωση της Ανόρθωσης για τον Σέρχιο Τεχέρα:

Εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων έμεινε για τον αγώνα με την Καρμιώτισσα ο Σέρχιο Τεχέρα και με δεδομένο πως για την τελευταία αγωνιστική είναι τιμωρημένος (κίτρινες κάρτες) η αγωνιστική περίοδος για τον ίδιο ολοκληρώθηκε.

Ο Ισπανός μέσος έκανε ντεμπούτο στον αγώνα με τον Ακρίτα στις 4/1/2023 και έκτοτε υπήρξε βασικό στέλεχος της ενδεκάδας.

Αγωνίστηκε σε 17 επίσημους αγώνες με 1364 λεπτά συμμετοχής και τρία γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ