aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Εκπέμπει προβληματισμό - Αυτά που δεν άρεσαν και τα ενθαρρυντικά μηνύματα

Ανόρθωση: Εκπέμπει προβληματισμό – Αυτά που δεν άρεσαν και τα ενθαρρυντικά μηνύματα

Αν η πρόβα τζενεράλε της Ανόρθωσης κόντρα στην Πάφος FC ήταν ζυγαριά με τα θετικά και τα αρνητικά, μάλλον θα έγερνε -έστω και ελαφρά- προς την ένδειξη «αρνητικά». Ήταν περισσότερα και προβλημάτισαν τους φίλους της που πέρασαν το Σαββατόβραδό τους στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Από μόνο του το γεγονός ότι η «Κυρία», μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος δέχθηκε τέσσερα τέρματα (ηττήθηκε με 3-4) είναι πηγή προβληματισμού και μάλιστα έντονου. Αν μάλιστα το ματς μπει στο… ριπλέι, καταγράφονται σοβαρά λάθη που εύκολα θα μπορούσαν να αποφευχθούν.

Σίγουρα δεν θα άρεσε στον Ντάρκο Μίλανιτς, όταν ο πρώην παίκτης του, ο Ζάιρο σε δύο περιπτώσεις στο α’ ημίχρονο, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σε φάσεις που «μύριζαν» ολιγωρία και ανεπάρκεια. Στο πρώτο γκολ χάθηκαν δύο μονομαχίες πριν η μπάλα φθάσει στον Βραζιλιάνο, ενώ στο δεύτερο ο Παϊσίνιο έχασε τη μάχη κατά κράτος. Το τρίτο γκολ της παφιακής ομάδας προήλθε από μια μπαλιά 40 και πλέον μέτρων σε οργανωμένη άμυνα που κάθε άλλο παρά… οργανωμένη ήταν, ενώ και στο τέταρτο ο Ουάρντα θα μπορούσε εύκολα να αποφύγει το πέναλτι στον Ντράγκομιρ. Απομονωμένες εικόνες που προβλημάτισαν την τεχνική ηγεσία, η οποία εντός μίας εβδομάδας θα επιδιώξει να ελαχιστοποιηθούν.

Υπήρξαν, βέβαια, και κάποια ενθαρρυντικά μηνύματα. Η απόδοση για παράδειγμα του Εμπραλίτζε, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα, ενώ έδωσε την ασίστ στο τρίτο που πέτυχε ο Φερέιρα. Ο Γεωργιανός κερδίζει συνεχώς πόντους με τις εμφανίσεις στα φιλικά και δικαίως υπολογίζεται ως παίκτης του βασικού σχήματος. Στα θετικά καταγράφεται και το πρώτο γκολ του Έλντερ Φερέιρα, το οποίο πιστεύεται ότι θα τον βοηθήσει να ανέβει ακόμη περισσότερο. Ο Πορτογάλος εξτρέμ δήλωσε ενθουσιασμένος από την ατμόσφαιρα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»: «Νιώθω την ενέργεια του κόσμου. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες. Σιγά-σιγά θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».

Από τα δημοσιογραφικά θεωρεία παρακολούθησε την αναμέτρηση ο Ματζίντ Γουαρίς, ο οποίος δήλωσε ανυπόμονος να αγωνιστεί για την Ανόρθωση. Ανέφερε μεταξύ άλλων πως άρχισε προπονήσεις και θα επιδιώξει να είναι έτοιμος το συντομότερο. Ο Νεόφυτος Μιχαήλ θα ταξιδέψει στο Βέλγιο, όπου θα χειρουργηθεί σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο. Το κενό του αναμένεται να καλύψει ο Ανδρέας Κεραυνός, ενώ επιβεβαιώνεται και το ενδιαφέρον για τον Πολωνό Φίλιπ Ματσχρόβιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ