aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Είπε το «ναι» ο Γουαρίς, απομένει η υπογραφή του

Ανόρθωση: Είπε το «ναι» ο Γουαρίς, απομένει η υπογραφή του

Προφορικά απάντησε θετικά στην Ανόρθωση ο Ματζίντ Γουαρίς, αλλά όσο δεν μπαίνει υπογραφή στο συμβόλαιο τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Στην ομάδα της Αμμοχώστου περιμένουν την πλευρά του Γκανέζου να στείλει πίσω υπογεγραμμένο το συμβόλαιο που του έχει αποσταλεί, κάνοντας έτσι τα λόγια πράξη, αφού οι δύο πλευρές συμφώνησαν στο οικονομικό σκέλος και στη χρονική διάρκεια της συνεργασίας.

Ο 30χρονος επιθετικός με πολυετή παρουσία στα γαλλικά γήπεδα είναι ο εκλεκτός της ομάδας προγραμματισμού της Κυρίας για ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής και εκφράζεται η αισιοδοξία πως εάν ολοκληρωθεί η μετεγγραφή θα ενισχυθεί σημαντικά η γραμμή κρούσης. Είναι ποδοσφαιριστής με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους Νινγκά και Ράντονιτς.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση/Γουαρίς: Ο φορ με ετήσιο μισθό €720.000 και πωλήσεις €21.980.000!

Έχει χαμηλό κέντρο βάρους, του αρέσει να κινείται εκτός περιοχής και να πηγαίνει κατά μέτωπο στον αντίπαλο, επομένως υπάρχει η άποψη πως θα συμπληρωθεί με ισχυρή τριάδα ποδοσφαιριστών στην επίθεση.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Έριξε δίχτυα στη Γαλλία και πάει για μεγάλη ψαριά με Ματζίντ Γουαρίς!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ