aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Εγκλωβισμένη στην «ασθένειά» της

Ανόρθωση: Εγκλωβισμένη στην «ασθένειά» της

Όταν ο στόχος της νίκης χαρακτηρίστηκε ως «μονόδρομος», από μόνο του το γεγονός ότι δεν επιτεύχθηκε προκαλεί απογοήτευση. Η Ανόρθωση έμεινε στην ισοπαλία 0-0 στην Περιστερώνα κόντρα στη Δόξα και προβλημάτισε για άλλη μια φορά.

Μεγαλύτερη πηγή προβληματισμού ήταν η εμφάνισή της, αφού ικανοποίησε μόνο κατά διαστήματα. Θα μπορούσε να φύγει με το τρίποντο αν αξιοποιούσε κάποιες καλές φάσεις που έφταιξε, αλλά δεν κυριάρχησε κι η συνολική της εικόνα, δεν άρεσε. Το σκοράρισμα ήταν και παραμένει η μεγαλύτερη «ασθένειά» της, αλλά ούτε προχθές δεν φάνηκαν σημάδια θεραπείας, αν και πήραν λεπτά συμμετοχής όλα τα νέα αποκτήματα της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

«Περιμένω βελτίωση. Δυσκολευόμαστε στο γκολ και αδικούμε τον εαυτό μας», ανέφερε ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς, ο οποίος υποστήριξε ότι αν η ομάδα του βελτιωθεί στην… αχίλλειο πτέρνα της κι αρχίσει να σκοράρει, οι αγώνες της θα γίνονται πιο εύκολοι. Τα πρώτα τους λεπτά συμμετοχής με τον φοίνικα στο στήθος πήραν οι Μραζ και Γκερέρο. Δεν μάγεψαν, αλλά ο προπονητής της «Κυρίας» είναι αισιόδοξος: «Είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσουν. Είχαν διάθεση κι ήταν μέσα στις φάσεις».

Παλιοί και νέοι μπαίνουν σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, αφού μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, έχουν μπροστά τους πέντε ντέρμπι, Με αφετηρία τον αγώνα με την Ομόνοια την ερχόμενη Πέμπτη, ενώ ακολουθούν τα ματς με τη Σαλαμίνα, την Πάφο, την ΑΕΛ και τον Άρη.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ