aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Έφυγε ήδη ο πρώτος και δεν θα επιστρέψει

Ανόρθωση: Έφυγε ήδη ο πρώτος και δεν θα επιστρέψει

Σύμφωνα με την ελλαδική ιστοσελίδα Μetrosport.gr, ο Νίκα Νινούα επέστρεψε ήδη στη Θεσσαλονίκη και δεν θα επιστρέψει για την Ανόρθωση. Αντιθέτως, με το που θα αποθεραπευτεί από το πρόβλημα στους κοιλιακούς, σε δύο-τρεις εβδομάδες, θα ενσωματωθεί στον ΠΑΟΚ Β’.

Έτσι, επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που τον ήθελαν και με τα δύο πόδια εκτός «Αντώνης Καράς». Ο δανεισμός του λοιπόν δεν θα συνεχιστεί από τον «Δικέφαλο του Βορρά», απομένουν τα τυπικά για να λυθεί, και αδειάζει μία θέση για χειμερινή μετεγγραφή για τους κυανόλευκους.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ο Νίκα Νινούα θα είναι η επόμενη προσθήκη στο ρόστερ του ΠΑΟΚ Β.

Ο Γεωργιανός χαφ έχει επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και δεν θα ξαναφύγει, καθώς θα συνεχίσει εδώ την αποθεραπεία του για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους κοιλιακούς και τον ανάγκασε να μείνει εκτός δράσης από τις 25 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Metrosport.gr βρίσκεται εδώ από το παιχνίδι με την Λίνκολν και, πλέον, μένουν τα τυπικά για να λυθεί ο δανεισμός στην Ανόρθωση. Οι άνθρωποί του λένε ότι σε 2-3 εβδομάδες θα είναι καλά και θα ενταχθεί στον ΠΑΟΚ Β».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ