aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Έφυγε χωρίς υπογραφή μα έχει το πάνω χέρι ο Τσινμπάουερ

Ανόρθωση: Έφυγε χωρίς υπογραφή μα έχει το πάνω χέρι ο Τσινμπάουερ

Ήλθε, είδε και απήλθε ο Γιόζεφ Τσινμπάουερ. Ο Γερμανός προπονητής αναχώρησε από την Κύπρο χωρίς να βάλει υπογραφή σε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ανόρθωση, όμως η παρουσία του στο νησί τον έφερε ακόμα πιο κοντά στον κυανόλευκο πάγκο.

Ο 53χρονος τεχνικός συμφώνησε προφορικά με τη διοίκηση Ανδρέα Σάντη τόσο στους οικονομικούς όρους, όσο και στη χρονική διάρκεια ενδεχόμενης συνεργασίας. Το κυριότερο είναι πως μέσα από τις συζητήσεις που είχε ο Βαυαρός προπονητής με τον πρόεδρο της «Κυρίας» έπεισε τους διοικούντες την Ανόρθωση.

Ο Τσινμπάουερ ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της ομάδας, ανέλυσε εις βάθος με τον Αντόνιο Πριέτο το πλάνο για τη νέα σεζόν και γνώρισε τον Γιάννη Οκκά, ο οποίος προορίζεται για βοηθός προπονητής. Πλέον, η μπάλα είναι στα χέρια της Ανόρθωσης, η οποία είτε θα ειδοποιήσει τον Τσινμπάουερ να έλθει ξανά στην Κύπρο με γεμάτες βαλίτσες για εγκατάσταση είτε θα κάνει στροφή 180 μοιρών και θα στραφεί σε άλλο προπονητή. Σενάριο που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, όμως είναι υπαρκτό με δεδομένο πως δεν υπογράφηκε καμία συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Έτσι κι αλλιώς τα θέματα προγραμματισμού στην Ανόρθωση μπήκαν στον «πάγο», αφού η διαφωνία εταιρείας – σωματείου για τη συμφωνία διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος φρενάρει τα πάντα. Η διοίκηση Ανδρέα Σάντη είναι αντίθετη με ορισμένους όρους που ζητά το σωματείο και απέστειλε αντιπρόταση στο σωματείο. Μάλιστα, η ηγεσία της εταιρείας ζήτησε να διευθετηθεί συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ