aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: «Εφιάλτης» μετά την Εθνική

Ανόρθωση: «Εφιάλτης» μετά την Εθνική

Μια ματιά στα πεπραγμένα της Ανόρθωσης κάθε φορά που προηγείται διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων αρκεί για να ηχήσει καμπανάκι αφύπνισης στα αποδυτήρια της «Κυρία». Όχι μία, ούτε δύο, αλλά τις τελευταίες τέσσερις φορές οι κυανόλευκοι ηττήθηκαν στο παιχνίδι που ακολούθησε διακοπής για αναμέτρηση της Εθνικής.

Η ομάδα της Αμμοχώστου ηττήθηκε στο περσινό πρωτάθλημα από ΑΕΛ (0-1, 22/11/20) και ΑΕΚ (1-2, 5/4/21) και στη φετινή σεζόν από Δόξα (0-2, 12/9/21) και ΑΕΛ (1-2, 17/10/21). Κοινός παρονομαστής των τεσσάρων αναμετρήσεων ήταν πως διεξήχθησαν εκτός έδρας και μετά από παιχνίδια εθνικών ομάδων.

«Πάντα όποτε έχουμε τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες έχουμε αυτό το πρόβλημα, είναι δύσκολο στην αρχή», είχε δηλώσει με παράπονο ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά την ήττα στο Μακάρειο από τη Δόξα για τη 2η αγωνιστική.

Ο Γεωργιανός καλείται να βρει το αντίδοτο ώστε να μην συνεχιστεί η κακή παράδοση, εάν θέλει να τριτώσει το καλό για την ομάδα του. Τρεις σερί νίκες πέτυχε μόνο μια φορά μέσα στο 2021, όταν κέρδισε κατά σειρά Εθνικό Άχνας (1-0), Ολυμπιακό (3-0) και Νέα Σαλαμίνα (2-0) στις αρχές του έτους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ