aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Έδωσε εξηγήσεις στην Αστυνομία για τις προπονήσεις

Ανόρθωση: Έδωσε εξηγήσεις στην Αστυνομία για τις προπονήσεις

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Στη διάθεση των Αρχών δηλώνουν ότι είναι στην Ανόρθωση μετά την αποκάλυψη ότι κάποιοι παίκτες της προπονούνταν στο «Αντώνης Καράς». Ο υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Γιώργος Σαββίδης ζήτησε από τον Αρχηγό Αστυνομίας Κύπρο Μιχαηλίδη διερεύνηση της υπόθεσης, για να εξεταστεί το ενδεχόμενο πιθανής παραβίασης διαταγμάτων και σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal», η Αστυνομία επικοινώνησε ήδη με τη διοίκηση της «Κυρίας».

Στην ομάδα της Αμμοχώστου διεμήνυσαν πως προτού επιτρέψουν σε μικρό αριθμό ποδοσφαιριστών που κατοικεί κοντά στην περιοχή να εισέλθουν στο προπονητικό κέντρο, πήραν το πράσινο φως από ανώτατα στελέχη του Υπουργείου Εργασίας και του Υπουργείου Υγείας, κάτι πάντως που δεν επιβεβαιώνεται από τα αρμόδια υπουργεία.

Οι κυανόλευκοι υποστηρίζουν ότι δεν παραβίασαν κανένα διάταγμα, καθώς η παρουσία των ποδοσφαιριστών στο «Αντώνης Καρράς» γινόταν μετά την αποστολή μηνύματος στην Κυπριακή Δημοκρατία, όπως προνοεί ο νόμος και οι εγκαταστάσεις του γηπέδου ήταν κλειστές. Τόσο η διοίκηση της Ανόρθωσης, όσο και ο Τιμούρ Κετσπάγια (σε δηλώσεις του στον Σούπερσπορτ) εκδήλωσαν τη δυσαρέσκειά τους για την έκταση που πήρε το θέμα και εφόσον κληθούν είτε από την Αστυνομία, είτε από τα αρμόδια υπουργεία θα παραθέσουν τα γεγονότα.

Με την κάνουλα των εσόδων να έχει κλείσει εντελώς, συνέπεια των επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού και της αναστολής του πρωταθλήματος, στην Ανόρθωση ψάχνουν τρόπους να εισρεύσει χρήμα στο ταμείο. Η κατάληξη των επαφών ανάμεσα στην ΚΟΠ και τον ΠΑΣΠ για τη μισθοδοσία των ποδοσφαιριστών θα καθορίσει το τι μέλλει γενέσθαι σε αυτό το ζήτημα. H «Κυρία» έχει τακτοποιήσει τις οφειλές της για τον μήνα Φεβρουάριο και αναμένει τις εξελίξεις για να πράξει αναλόγως σε ό,τι αφορά τα δεδουλευμένα Μαρτίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ