aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Έχουν την ακίδα τους στραμμένη στην ΑΕΛ

Ανόρθωση: Έχουν την ακίδα τους στραμμένη στην ΑΕΛ

Ένα «καυτό» εικοσαήμερο για την Ανόρθωση αρχίζει από σήμερα στο Τσίρειο Στάδιο. Η «Κυρία» θα πάει στη Λεμεσό με στόχο να πανηγυρίσει κόντρα στην ΑΕΛ (19:00, Cytavision1) την πρώτη εκτός έδρας νίκη της στη σεζόν για να πάρει φόρα ενόψει της (πολύ) δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί. Η ομάδα της Αμμοχώστου σε διάστημα 22 ημερών θα δώσει έξι αγώνες με υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Στο πρωτάθλημα ακολουθούν τα ντέρμπι με ΑΕΚ (25/10) και Ομόνοια (29/10), των οποίων θα προηγηθεί η αναμέτρηση με τη Φλόρα στο ΓΣΠ (21/10) για τους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Ο αγωνιστικός «Γολγοθάς» ολοκληρώνεται με τα παιχνίδια απέναντι στους Εσθονούς (4/11) στο Ταλίν και την Πάφος FC τέσσερις ημέρες αργότερα (7/11) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Πρόγραμμα «φωτιά» που θα ξεκαθαρίσει την προοπτική της Ανόρθωσης στη νεοσύστατη διοργάνωση της ΟΥΕΦΑ και θα είναι τροχιοδεικτικό για το μέλλον των κυανόλευκων στο πρωτάθλημα.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια και οι ποδοσφαιριστές του δεν αποπροσανατολίζονται. Έχουν την ακίδα τους στραμμένη στην ΑΕΛ και στοχεύουν σε δεύτερη σερί νίκη για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα και πρώτη έπειτα από οκτώ ολόκληρους μήνες. Ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος επιβάλλει βελτίωση των επιδόσεων της «Κυρίας» μακριά από το γήπεδό της και μεγαλύτερη σταθερότητα τόσο από παιχνίδι σε παιχνίδι όσο και κατά τη διάρκεια του ενενηνταλέπτου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ