aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Έχει μπει το νερό στ’ αυλάκι

Ανόρθωση: Έχει μπει το νερό στ’ αυλάκι

Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Ανδρέας Σάντης θα παραλάβει τη σκυτάλη για την προεδρία της εταιρείας της Ανόρθωσης. Ο πρώην παράγοντας της «Κυρίας» και πρώην αντιπρόεδρος της ΚΟΠ είχε χθες νέα συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο και τέως πρόεδρο Χρίστο Πουλλαΐδη, επιβεβαιώνοντας ότι είναι σε προχωρημένες επαφές.

Στην παρούσα φάση, ο Ανδρέας Σάντης είναι η μοναδική επιλογή που πληροί τα βασικά κριτήρια της διαδοχής. Από το περιβάλλον του μεγαλομετόχου χαρακτηρίζεται ως αξιόπιστη και υπό τις συνθήκες, η ενδεδειγμένη. Δεν διέρρευσαν πληροφορίες για τη χθεσινή τους συνάντηση, αλλά όλα συνηγορούν ότι το νερό έχει μπει στ’ αυλάκι.

Οι δύο άνδρες γνωρίζονται αρκετά χρόνια, πάνω από μια δεκαετία. Όταν ο Χρίστος Πουλλαΐδης αποφάσισε να «επιστρέψει» στην Κύπρο επεκτείνοντας τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, ο Ανδρέας Σάντης ήταν ένας από τους στενούς του συνεργάτες, ενώ ήταν ανάμεσα σ’ αυτούς που τον παρότρυναν να αναμειχθεί στα διοικητικά της Ανόρθωσης. Με δεδομένο ότι ο μεγαλομέτοχος θα συνεχίσει να στηρίζει οικονομικά την ομάδα της Αμμοχώστου μέχρι το τέλος της περιόδου, η επιλογή Σάντη αποκτά μεγαλύτερη δυναμική.

Κανένας δεν αμφισβητεί την αγάπη του, την έγνοια του και την «τρέλα» του για την Ανόρθωση, ενώ έχει μεγάλη εμπειρία στον χώρο του ποδοσφαίρου που θεωρείται απαραίτητη. Πιστεύεται ότι η παρουσία του στο τιμόνι της «Κυρίας» θα αλλάξει το κλίμα προς το καλύτερο. Τελευταία ημέρα υποβολής υποψηφιοτήτων για τη Γενική Συνέλευση της Εταιρείας στις 25 Ιανουαρίου είναι η Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις πολύ νωρίτερα.

Οι όποιες εξελίξεις στα διοικητικά αναμένεται να βοηθήσουν και στη βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας των κυανόλευκων. Στο Στάδιο «Αλφαμέγα» απέναντι στον Απόλλωνα, πραγματοποίησαν άλλη μια κάκιστη εμφάνιση και για άλλη μια φορά απογοήτευσαν τους οπαδούς τους. Ο προβληματισμός έχει πιάσει ταβάνι, όπως επίσης και η ανησυχία για το μέλλον. Μόνο που η κλεψύδρα έχει αρχίσει να αδειάζει.

Μεθαύριο δίνουν τον πιο σημαντικό αγώνα (μέχρι τον επόμενο) για τον θεσμό του κυπέλλου κόντρα στο Παραλίμνι, υπό την έννοια ότι η αποτυχία δεν πρόκειται να γίνει εύκολα αποδεκτή. Κατά διαβολική σύμπτωση θα φιλοξενήσουν τους βυσσινί και την επόμενη Δευτέρα, στον αγώνα για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπου επίσης οι απώλειες απαγορεύονται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ