aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAνόρθωση: Έχασε Γιαννιώτα, αλλά επιμένει σε εξτρέμ από το… πάνω ράφι

Aνόρθωση: Έχασε Γιαννιώτα, αλλά επιμένει σε εξτρέμ από το… πάνω ράφι

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Γιαννιώτας ήταν και… πάει. Ο Ελλαδίτης εξτρέμ ήταν για αρκετό καιρό στο «στόχαστρο» του Τιμούρ Κετσπάγια, όμως επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα. Ο Γεωργιανός τεχνικός της «Κυρίας» χωρίς κανένα κόμπλεξ κατωτερότητας παραδέχθηκε ότι θα ήθελε τον 26χρονο ποδοσφαιριστή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ενώ μιλώντας στο ραδιόφωνο του Super Sport FM αποκάλυψε ότι ο Γιαννιώτας επικοινώνησε μαζί του από την Πέμπτη (27/7) και τον ενημέρωσε για την απόφασή του να μετακομίσει στη Λεμεσό.

Με βάση τα λεγόμενα του Κετσπάγια, η συμμετοχή του Απόλλωνα στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις ήταν αυτό που οδήγησε τον Γιαννιώτα να πει «ναι» στην πρόταση του Απόλλωνα. Κακά τα ψέματα, η προοπτική της Ευρώπης αποτελεί δέλεαρ για κάθε ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη Kετσπάγια: «Ο Γιαννιώτας μου έστειλε μήνυμα χθες»

Πέραν τούτου, η Ανόρθωση έχει να αντιμετωπίσει την οικονομική ισχύ των υπόλοιπων «μεγάλων» του νησιού. Ο Τιμούρ Κετσπάγια ερωτηθείς για τις ηχηρές προσθήκες των ανταγωνιστών της Ανόρθωσης φρόντισε να στείλει το μήνυμα πως σημασία έχει η συνολική εικόνα της κάθε ομάδας στο γήπεδο και όχι τα βιογραφικά των ποδοσφαιριστών που αποκτά, ενώ τόνισε πως ο ίδιος δεν θα ξεφύγει από το προαποφασισμένο μπάτζετ που τέθηκε εξ αρχής.

Το «κεφάλαιο» Γιαννιώτας έκλεισε και η Ανόρθωση στρέφει αλλού την προσοχή της για ενίσχυση με ακραίο επιθετικό. Τα περίπου 300.000 ευρώ ετησίως που θα λαμβάνει ο Ελλαδίτης, με βάση τα οικονομικά δεδομένα του συμβολαίου του που είχε στην ΑΕΚ, είναι υπέρογκο ποσό για την ομάδα της Αμμοχώστου, η οποία ναι μεν είναι διατεθειμένη να δώσει περισσότερο χρήμα για την απόκτηση εξτρέμ, σε καμία περίπτωση, όμως, δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού για κανέναν!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ