aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Εμπόδια και στον «πάγο» οι ανανεώσεις

Ανόρθωση: Εμπόδια και στον «πάγο» οι ανανεώσεις

Σε 15 ημέρες από σήμερα σχεδόν το 70% των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν το ρόστερ της Ανόρθωσης θα έχουν το δικαίωμα να υπογράψουν με ομάδα της αρεσκείας τους για συνεργασία από την επόμενη σεζόν. Ούτε λίγο, ούτε πολύ 15 παίκτες της «Κυρίας» μπαίνουν στο τελευταίο εξάμηνο της συνεργασίας τους με την ομάδα της Αμμοχώστου.

Κι αν οι τρεις εξ αυτών (Λάφερτι, Νινούα, Μπουσουλάτζιτς) θα κουνήσουν μαντίλι στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, οι υπόλοιποι δώδεκα είναι οι ποδοσφαιριστές στους οποίους στηρίζεται περισσότερο ο Τιμούρ Κετσπάγια. Πρόκειται για τους Λόρια, Ρισβάνη, Αραγιούρι, Αμπαρτζουμιάν, Αρτυματά, Χουσμπάουερ, Καλτσά, Χριστοδουλόπουλο, Κατσαράβα και Ουάρντα. Επίσης, ως δανεικοί μέχρι τον Μάη του 2022 αγωνίζονται στην Ανόρθωση οι Τζουρ (Χάποελ Ραανανά) και Ντέλετιτς (ΑΕΚ Αθηνών).

Το κεφάλαιο ανανεώσεις συμβολαίων βρίσκεται στον «πάγο» και πολύ πιθανόν να παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος της σεζόν. Στις προκαταρκτικές επαφές με τον Κώστα Αρτυματά διαφάνηκε οικονομική διαφορά και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων σε μεταγενέστερο στάδιο, ενώ παρά την επιθυμία της διοίκησης για ανανέωση συμβολαίου του Αμρ Ουάρντα υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες.

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός προτού μετακομίσει στην Ανόρθωση έλαβε γερή αποζημίωση από τον ΠΑΟΚ και όπως είναι λογικό θέλει να αξιολογήσει τα δεδομένα που θα έχει ενώπιόν του το ερχόμενο καλοκαίρι. Πάντως, διαμήνυσε πως δεν πρόκειται να πάει σε άλλη κυπριακή ομάδα και άφησε ανοικτή την πόρτα για επαναδιαπραγμάτευση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ