aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: €300.000 για το παλατάκι – Ετοιμάζει μελέτη και πάει στην ΟΥΕΦΑ

Ανόρθωση: €300.000 για το παλατάκι – Ετοιμάζει μελέτη και πάει στην ΟΥΕΦΑ

Το χέρι στην τσέπη για αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του «Αντώνης Παπαδόπουλος», στο μέτρο του δυνατού, έβαλε η διοίκηση της Ανόρθωσης. Όπως τονίστηκε στη χθεσινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της εταιρείας με έξοδα των κυανόλευκων έγινε αλλαγή του χλοοτάπητα, αναβάθμιση του φωτισμού, έργα στη Βόρεια Κερκίδα ώστε να μπορεί να λειτουργεί, ενώ (έστω και αργοπορημένα) μπήκε υποσταθμός της ΑΗΚ στο γήπεδο και σταμάτησε να λειτουργεί με γεννήτριες.

Τα έργα κόστισαν συνολικά κοντά στις 300.000 ευρώ και τα χρήματα που δαπανήθηκαν δεν προήλθαν από τα έσοδα της συμμετοχής στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Συγκεκριμένα, ο υποσταθμός της ΑΗΚ στοίχισε 120.000 ευρώ, για το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης (cctv) και τη βελτίωση του φωτισμού χρειάστηκαν 110.000 ευρώ και για τα έργα στη Βόρεια κερκίδα άλλες 80.000 ευρώ.

Για να αναβαθμιστεί η προσωρινή έδρα της «Κυρίας» σε γήπεδο κατηγορίας τέσσερα και να μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης χρειάζεται τεράστιο κονδύλι που ξεπερνά τα 6.000.000 ευρώ, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην εκπομπή «ΑΝΟλα στη φόρα» ο Ευγένιος Χαμπουλλάς.

Ο πρόεδρος των κυανόλευκων έχει δώσει εντολή σε αρχιτέκτονες και πολιτικούς μηχανικούς για να κάνουν ολοκληρωμένη μελέτη, η οποία θα παρουσιαστεί στην ΚΟΠ και την ΟΥΕΦΑ με σκοπό να διασαφηνιστεί κατά πόσο είναι εφικτό να πάρει «προαγωγή» σε κατηγορία 4 το «Αντώνης Παπαδόπουλος». Μάλιστα, ο Ευγένιος Χαμπουλλάς είναι σε επικοινωνία με την αρμόδια υπηρεσία της ΟΥΕΦΑ και πιθανολογείται ότι μόλις ολοκληρωθεί η μελέτη θα ταξιδέψει ο ίδιος για να έχει συνάντηση με την αρμόδια επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ