aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Δυσκολεύεται να το χωνέψει ο Κετσπάγια

Ανόρθωση: Δυσκολεύεται να το χωνέψει ο Κετσπάγια

Κάτι λιγότερο από ένα μήνα θα είναι το διάστημα εκτός αγωνιστική δραστηριότητας για την Ανόρθωση. Η τελευταία της αναμέτρηση στο 2021 ήταν στις 23 Δεκεμβρίου απέναντι στην ΠΑΕΕΚ Κερύνειας και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις -αν το επιτρέπει η πανδημία- θα ξαναμπεί στο γήπεδο για επίσημο ματς στις 16 Ιανουαρίου με αντίπαλο την ΑΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ο αγώνας κόντρα στον Άρη για τη 15η αγωνιστική αναβλήθηκε μετά από αίτημα της λεμεσιανής ομάδας, ενώ χθες η «Κυρία» υπέβαλε αίτημα για αναβολή του αγώνα της 15ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ που ήταν προγραμματισμένος για τις 9 Ιανουαρίου. Αίτημα που έγινε αποδεκτό από την ΚΟΠ, αφού τα κρούσματα κορωνοϊού κτύπησαν αλύπητα και τους κυανόλευκους. Στον χθεσινό, καθιερωμένο πλέον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι άλλοι δύο παίκτες της Ανόρθωσης έχουν νοσήσει.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, δέκα κυανόλευκοι έχουν κολλήσει τον ιό. Όλοι έχουν ήπια συμπτώματα, αλλά υποχρεωτικά απέχουν των προπονήσεων ακολουθώντας τα σχετικά πρωτόκολλα της ΚΟΠ, αλλά και του υπουργείου Υγείας. Οι ποδοσφαιριστές αυτοί μετρούν αντίστροφα για να επανέλθουν στις προπονήσεις. Κάποιοι απ’ αυτούς, οι πρώτοι που νόσησαν αναμένεται να επιστρέψουν πολύ σύντομα, ενδεχομένως και εντός της τρέχουσας εβδομάδας.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια δυσκολεύεται να χωνέψει ότι η ομάδα του «μαστίζεται» και πάλι από την πανδημία, αλλά κάνει υπομονή με την προσδοκία ότι με την επανέναρξη της δράσης, θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Ημερολογιακά, πάντως, προλαβαίνουν να ριχθούν στη μάχη κόντρα στην ΑΕΛ στις 16 του Γενάρη. Όσοι προπονούνται θα ξεκουραστούν την Κυριακή, αφού ο Γεωργιανός τεχνικός τους… χάρισε την προπόνηση που ήταν προγραμματισμένο το ματς με τον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ