aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Δύσκολα θα γίνουν δραματικές αλλαγές

Ανόρθωση: Δύσκολα θα γίνουν δραματικές αλλαγές

Σε ένα σούπερ ντέρμπι όπως αυτό της ερχόμενης Κυριακής με τον ΑΠΟΕΛ, δύσκολα θα γίνουν δραματικές αλλαγές στην ενδεκάδα της Ανόρθωσης. Ανάλογα με τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, ο Κετσπάγια έχει φτιάξει ένα κορμό ενδεκαδάτων και δύσκολα θα τον αλλάξει.

Στη μεσαία γραμμή για παράδειγμα, όπου γίνονται οι περισσότερες αλλαγές, κάποιες μάλιστα με τη συμπλήρωση του ημιχρόνου, θα θεωρηθεί τραβηγμένο να μην είναι στην αφετηρία οι Χουσμπάουερ, Αρτυματάς και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο πρώτος δείχνει καταπονημένος και με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, αλλά ο Γεωργιανός τεχνικός πιστεύει πολύ στην εμπειρία του. Γι’ αυτό και τον προτιμά έναντι των Μιχάλη Ιωάννου και Χρυσοστόμου, οι οποίοι είναι πιο γρήγοροι, πιο δημιουργικοί, ενδεχομένως και πιο δυνατοί.

Με αυτά τα δεδομένα, η σίγουρη διαφοροποίηση στην ενδεκάδα της «Κυρίας» σε σύγκριση με τον αγώνα με την παφιακή ομάδα, θα είναι η επιστροφή του Αμπαρτζουμιάν. Ο Αρμένιος εξέτισε την ποινή του και θα αναλάβει και πάλι τη δύσκολη αποστολή της αναχαίτισης, αλλά και της δημιουργίας στη δεξιά πτέρυγα. Ο Εσκοβάλ που τον αντικατέστησε για ένα ημίχρονο τραυματίστηκε, ενώ ο Μιχάλης Ιωάννου που αγωνίστηκε στην επανάληψη ήταν πολύ καλός και ορεξάτος, αλλά το δεξί άκρο της άμυνας, δεν είναι η φυσική του θέση.

Οι οριστικές αποφάσεις της τεχνικής ηγεσίας, θα παρθούν μετά την τελευταία προπόνηση του Σαββάτου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ